Posiadam telefon Samsung Galaxy Trend. Musiałem z konieczności wgrać CMa, ponieważ na moim stockowym romie telefon nie dawał sobie rady w ostatnich dniach, gdy miałem stocka. Mój ojciec ma umowę, że zmieniają mu telefon co 2 lata. W piątek 21 pażdziernika ma otrzymać smartfon Samsung Galaxy. Nie powiedzieli mu, jaki to model, ale obstawiam na S7, A5 (2016) lub J5. Zaproponopwał mi zamianę telefonów. Tylko jest jeden haczyk. W CM 10.2 nie wszystko działa, co zresztą było w opisie na forum, gdzie znalazłem CMa. Napisane było co nie działa
-
Bluetooth
-
Radio FM
-
Latarka (akurat sam to odkryłem)
Bugi:
- Gdy włączam nagrywanie filmu obraz kamery się zamraża. Gdy naciskam stop aplikacja się zawiesza i zostaje zatrzymana, co powoduje, że telefon nie czyta aparatu i wymagany jest restart telefonu.
Inne:
- CM 10.2 obsługuje maksymalnie 3 Mpix, podczas, gdy aparat ma maksymalnie 5, co dało się zauważyć w jakości robionych zdjęć.
W przypadku radia i latarki skorzystam z innych aplikacji. Ale Bluetooth. Tata potrzebuje bluetooth, jest do dla niego przydatne. Czy mogę jakoś sprawić, by Bluetooth w CM 10.2 działał?