Czy firefox 3.0.1 ma błąd obsługi pamięci?


(Frozenox) #1

Witam!

Zastanawiam się czy firefox nie jakiegoś błędu w obsłudze pamięci bo gdy przez jakiś czas z niego korzystam zużycie mocy procesora dla procesu firefox.exe sięga 100%

a użycie pliku stron wzrasta do prawie 900mb! (normalnie ok.240)

A może to jakiś wirus?

Proszę o pomoc.


(Persifall) #2

To raczej bug, w końcu to tylko alfa. Sorki, masz rację, pomyliłem z wersją 3.1 :oops: Procenty we krwi, ech...


(Larry Bigl) #3

jaka alfa? Co TY gadasz. Mylisz chyba z FireFox 3.1


(suchmen) #4

Wersja 3.0.0.1 jest finalną wersją a nie alfą... co do pamięci i procka-na 100% wirus raczej


(Frozenox) #5

A nie to tylko na jednej stronie tak się robi to chyba źle napisana...