Czy gamikaze w końcu wyjdzie z fazy beta?

Na forum juz po raz kolejny ktoś zadał takie pytanie

http://forum.gamikaze.pl/viewtopic.php?p=34603#p34603

można wiedzieć czy już trwają jakieś prace nad gamikaze, czy jednak cała siła programistów jest skupiona na poprawianiu dobrych programów ?

Bo nie ukrywam że portal gamikaze jest bardzo obcięty z normalnej funkcjonalności :frowning:

Skoro masz topa na forum Gk to po co robisz następnego tutaj ? ;p

To chyba jasne że temat jest po to by zwrócić uwagę administracji która częściej zagląda tu jak na gamikaze

Nie wiedziałem że to jeszcze w fazie beta jest :slight_smile: No i z TechIT tak samo.

dobreprogramy (na nowym silniku) pojawiły się później niż tamte dwa serwisy, jednak już dawno wyszły z bety. Tam ciągle beta… - i jak tutaj zachęcić użytkowników?

Tomick mnie właśnie okłada klawiaturą po głowie, bo chcę sobie zażartować w tym wątku. :smiley: Bardzo boli, więc napiszę poważnie: sprawa Gamikaze jest w toku i zmiany na dp, które pojawiać się będą w następnych tygodniach są ściśle związane z tym, czego potrzeba, żeby pchnąć Gami. =P~

Ejże kolego, my czekamy na jakieś konkrety :smiley: :lol:

Jedyne konkrety jakie mogę podać, to że Gami wyjdzie z fazy beta. :stuck_out_tongue: Jak będziemy mieli coś do ogłoszenia, to to zrobimy. Serio. :slight_smile:

Czy ja wiem czy później. O nowym silniku Vortalu mówiono na pierwszym Zlocie i na pierwszym Zlocie wspomniano też o TechIT i Gamikaze, więc wnioskuję, że zarówno nowa odsłona Vortalu, jak i pozostałe dwa portale powstały w niewielkich odstępach czasu :wink:

Pozdrawiam!

Mówię o oficjalnych premierach.