Witam. Gdzieś obiła mi się informacja że Symantec umożliwia osobom które zakupią Norton Internet Security 2008 w momencie pojawienia się NIS 2009 będzie można go pobrać i zainstalować na kluczu z NIS 2009 legalnie wżywając. Czy ktoś to może potwierdzić? Bo przymierzam się do zakupu NIS 2008 który jest tańszy.
Szczerze to niewiele mi to pomogło. Skoro na HotZlocie przedstawiciel Symanteca powiedział że można, z drugiej strony raczej dla użytkowników HotZlotu nie przygotowywano by specjalnie takiej wersji. Więc sądzę że można każdy klucz z NIS2008 zainstalować na NIS2009.
zadzaiała ja miałam kupione NIS 2007 i po miesiącu dostałam propozycje zmiany na NIS 2008 w ramach subskrypcji i zainstalowałam , miesiąc działał super. potem coś się zepsuło - bląd wew NIS i nie umiałam naprawić.
dwa dni temu odinstalowałam 2008 bo miał błąd wew oprogramowania i zaisnatalowałam NIS 2009 i automatycznie sam mi pisał klucz z NIS 2007 a ja tylko miałąm zaakceptować i mam jeszcze 294 dni subskrypcji
działa na razie super i jest szybszy i mniej spowalnia mi kompa
mam nadzieje że nie wyskoczy mi numer z blędem jak w 2008
SUPER o to chodziło, mogę teraz kupować
możesz kupić NIS 2007 jest jeszcze tańszy i klucz zadziała tylko wtedy odinastalowywujesz tego za pomoą tego nortona do odinaslalowania i potem ściągasz 15 dniową wersje nis2009 i on wrzuca ci klucz automatycznie, z tym ze te 2009 jest po angielsku i wyglada inaczej
zadziałą
Spoko mam wersję 15-sto dniową NIS2009 i jest świetna szczególnie dodatek do Firefoxa. Zrobie trochę inaczej zainstaluje wpierw NIS2009 na kluczu z NIS2008 może pójdzie. Jak nie to zrobię tak jak Ty :]
a to nie wiem czy pójdzie tzn nie znam się ale ja rejstrując NIS 2007 miałam pełno do wypełnienia bo odnawiam subskrypcje z NIS 2007 a potem już z automatu wymianiałam
ale że tak od razu odwoertnie? hm może się uda w każdym razie powodzenia