Czy ktoś skakał ze spadochronem?

Jak wrażenia? Nie ma stresa przy pierwszym skoku?

Tytuł Ci poprawiłem , bo wyszło że "“Czy ktoś skakał spadochronem” nie skakał, tak jak czy ktoś pływał wodą :slight_smile:

Znam dobrze ludzi co skakali. To zależy od człowieka. Ważne jest przygotowanie, wstępna teoria i umiejętności pilotażowe. Robi się na to kurs. Chyba że chodzi Ci o skok w tandemie ?

Tak, na tzw pieczarce w UA - skok jest samodzielny z około 900m.
Fajnie, bo trzeba samemu wyskoczyć.

Ale chyba większą adrenalinę miałem na Free Jump’ie.

Moja dziewczyna zostałą wyrzucona ze spadochronem za to co mi zrobiła, ale się zaciął i było bęc, miazga. Mała strata bo małą była :smiley: - Hahahaha dowcip ale się usmiałęm jak przeczytałem gdzieś w necie :stuck_out_tongue:

Jest Pewnie,ze jest Ale o wiele mniejszy niż na przykład w sytuacji kiedy skakałbyś sam. A nie skaczesz samodzielnie, tylko z instruktorem w tandemie:
iszczecinek.pl/artykuly/aktualnosci/skoki-spadochronowe-w-tandemie-musisz-sprobowac
Samodzielnie można skoczyć jedynie w sytuacji jak przejdzie sie spory kurs skoków. Bez takiego kursu nikt Cie przecież nie puści.

witam ja bardzo chcialam zawszse skoczyc ale jakos nie mialam odwagi. moze ktos sie orientuje jak dokladnie zorganizowac taki skok z kims bardziej doswiadczonym ( poznan ) ?

bede wdzieczna za wszelkie porady

łap - http://spadochron.pl

1 polubienie