Tak jak w temacie czy ktoś to ogarnia i nad tym panuje? Czy nie widać administracji, ze przez takich jak @Yakii @przemopk i kilku innych ludzie uciekają z forum?
Czy ja mam naprawdę w akcie desperacji przez tutejszych hejterow na mnie zrobić sobie coś bo oni na prawdę przeginają, to nie jest jakaś zaczepka raz na miesiąc. Bezprzerwy co coś nie napisze to jazda po mnie i prowokacja do maksimum wytrzymałości. Gdzie mam o tym napisać jak nie tutaj?
Administracje i moderatora∑ tez ten hejt i prowokacja rajcuje skoro nic z tym nie robią tylko mnie dobija i ubija bo wszyscy mnie flagują, a tych co prowokują i hej tują się „głaszcze” i pozwala na to dalej?
Trudno inaczej myśleć.
Brałem udział w kilku wątkach na przestrzeni dłuższego czasu i po wejscuy @Yakii i jego Ataku na mnie te osoby poszły sobie z forum bo ile można?
Na pewno będzie teraz jazda po mnie jaki to ja jestem cham i w ogóle bo reaguje na te zaczepki.
NIE KAZDY JEST TAK CIERPLIWY I SPOKOJNY, ZEBY TO OLEWAC. NIECH MODERACJA I ADMINISTRACJA W KONCU TO ZROZUMIE.