W sumie tak jak w temacie. Mam zamiar kupić gierkę i czy można ją zainstalować na dwóch kompach po to m.in. żeby pograć w nią przez sieć lub przez neta na serwerach z innymi ludzmi? Czy to jest legalne, czy nie? Mam na myśli grę (może to pomoże rozwiązać problem szybciej) Call of Duty 4. Jedna z najlepszych obecnych gierek do sieci.
Czy powinienem kupić jakoby dwa krążki z grą żeby być legalnym (czyli kupić dwie kopie gry tak naprawdę), czy na jednym kluczu można jechać bez ryzyka? Jak to jest?
fiesta to znaczy, ze musze kupić dwie gry i wydać około 140 zł żeby móc na spokojnie i w pełni legalnie grać przez sieć a w szczególności przez neta? Nie ma możliwości dokupienia drugiego klucza chociażby za pól ceny?
W tym pytaniu chodziło mi o to, że ja na jednym kompie, brat na drugim i oboje przez neta jeszcze z innymi ludźmi na serwerach.
Czyli nie za ciekawie:/ Trzeba będzie dużo kasy wydać, nie wiem czy się skusze na dwie kopie. Szkoda że nie ma licencji na kilka kompów jak np. z programami antywirusowymi, czy officem…czyli granie legalne jest dosyć…drogie:/ szczególnie jeśli chce się grać w dobre gry.
Spróbuje jeszcze zapytać się o dokupienie klucza, czy jest w ogóle taka możliwość, jak radzi fiesta.
OK, dowiedziałem się co chciałem. Dziękuje wszystkim bardzo za posty.