Czy mieliscie stycznosc z tym laptopem i czy sie opłaca?

Chce kupić laptopa proszę o pomoc, w jakie gry można by było grac?

http://www.neo24.pl/?p=lenovo_g570_59_3 … torba_mysz

Opłaca się, wasze opinie

Ze swojego doświadczenia(wiem że to głupie, nudne i subiektywne) napisze tak: nigdy nie jest opłacalne kupować lapka do gier, to dobro luksusowe a ograniczenia pozostaną do puki go nie sprzedasz.

Zamiast przyjemnego uczucia szybko staniesz przed ścianą ograniczeń.

Zależy jakie gry…też tak sobie powtarzałem -jakoś wystarczy aż kupiłem stacjonarke.

Zawsze w tej samej cenie kupisz jedno i drugie(lapka na wynos i stacjonarke do gier o podobnej lub większej mocy) jakkolwiek ten wydaje mi się całkiem znośny w sumie to ma wydajnosć podobną do mojej stacjonarki(HP DX5150) przed upgrade wartej jakieś 250-300zł - Athlon 64, Radeon 2600XT(karta warta 80zł) obecnie x2 i ATI 3850(żadna rewelacja ale Mass Effect płynny z wszystkimi bajerami i wydajnosć 2x wyższa od 6370 w tym laptopie) W gry z 2006r przed upgrade można było pograć bez problemu ale wszystko nowsze i sprzęt dostawał zadyszki, tu procek jest o niebo lepszy ale grafika już podstawowa.

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon … 970.0.html

Cały ten komp jest teraz wart z moniorem < 500zł do tego mam na jednym biurku lapka(10") który wystarcza do internetu…w sumie wyjdzie na to samo ale kupując lapka masz ściane, grafiki nie wymienisz…to nie jest przyjemne uczucie.

Grać jest mi przyjemniej, jak utkne, potrzebuje mape, solucje, potrzebuje zapuścić muze, albo być otwartym na kontakt…wszystko to jest odpalone na lapku(stary ale jary tablet hp).

Za 1200-1500 można już kupić zwyczajnego laptopa o podobnych parametrach w normalnym formacie albo jakieś mniejsze mobilne ustrojstwo, używany to i jeszcze taniej(<1tyś) podobnie jak netbook

Za ok 1tyś kupisz konsole która możliwościami przyjemnego grania przebija wszyskie tanie laptopki

Oczywiście jest haczyk - brak gry na wynos.

Parametry to co znalazłeś jest na moje ślepe oko całkiem znośne.