więc może tak, kupię to co mi Piotrek_20 radziłeś, ale zamiast procka kupię gtx 650 ti, a procek dokupię w najbliższym czacie, co Ty na to ? ps też mi się wydaje, że jak nie bawię się w podkręcanie to mi płyta droga taka nie jest potrzebna …
A to co zamontujesz na nowej płycie głównej? Płyta zaproponowana przez Piotrek_20 ma podstawkę lga1155 a twój procesor lga775. Krótko mówiąc nijak go nie wsadzisz. Dodatkowo zapoznaj się z tym: http://www.benchmark.pl/strefa/ranking-kart-graficznych
A może warto by dopłacić te 50 zł do płyty, którą proponował michcio2706 i procek puki co zostawić, a za jakiś czas go wymienić, wtedy miałbym 200 zł więcej na karte ?
Aha, to jak będe miał więcej kasy to najwyżej posprzedaje te stare części ( w tym np tą karte ) i kupię np gtx 650 ti, no to kupię te części co mi poradziłeś. Dzięki za pomoc
Zmieniłem troche wątek. Teraz chcę te części za cenę jaką podałem. Ram i zasilacz zostaje, chyba że ten corsair za słaby, a procek najlepiej 4 rdzeniowy z amd, płyta do ok 200 zł i reszta na kartę graficzną, tylko żeby te części były ze sobą kompatybilne.