Możesz, nikt ci tu nie broni. Twoja kasa.
czy to legalne i bezpieczne
Nie. Szkoda pisac miliard razy to samo. Na forum jest pertyliard takich pytań użyj szukaj.
Jeśli masz fantazję kupić sobie pirackie oprogramowanie to kto bogatemu zabroni?
Kupić możesz. Ale nie siadałbym na kaktus!
Kupić możesz nawet klucz za 9.99, a najlepiej 10. Możesz nawet ładnie nakleić na obudowę (wszak to dział naklejki!) i szpanować, ale użyć nie możesz = piractwo.
Możliwie uczciwa oferta powinna wyglądać tak, jeżeli sprzedawca dołączy na prośbę jeszcze zdjęcie zakupu faktury na tego Windowsa, to z deklaracją, ze usunął, nie powinieneś prawa naruszyć (jak MS w licencji uzna w 8.1 nie czytałem już, zawsze możesz zadzwonić, że chcesz kupić z od 1 właściciela, z dowodem jego zakupu, deklaracja o usunięciu etc).
Po raz n-ty to samo. Nie możesz legalnie kupić tego klucza (w odpowiedzi na pytanie autora).
Lata mijają, a ludzie dalej myślą, że mogą zakupić legalny i licencjonowany Windows za 50 zł lub mniej. Tragedia.
Dajcie spokój, przecież autor pytający to jeszcze dziecko
Mózgu nie używają.
Nikogo nie obrażam. Stwierdzam tylko fakt. Nawet nie znając licencji itp to samo się rzuca, skoro wsklepie 300-400 zł, a tu 50 zł to coś nie halo.
czyli jak bym pobrał z neta na to samo by wyszło.kolega ma piracki system i psy go nie gonią po drodze
Zainstaluj Linuxa
Skąd wiesz, może juz ma wściekliznę Może go ujadły w pośladek zębiskami
Już to widzą jak on bedzie tego Linuksa używał tak jak pisze to wysadzi mieszkanie w powietrze tym Linuksem
Ja też ci mogę wysłać zdjęcie wystawionej faktury na co chcesz. Mogę ci nawet oryginał wysłać, mam drukarkę w domu
ps.
Coś forum świruje błędem 502 i ciężko komentarz dodać.
Na to samo, owszem, dzisiaj na czerwonym Cię nie złapią jak przebiegnie, jutro nie złapią, a za tydzień wlepią 100 do zapłaty, bo “wykrywalność” musza podciągnąć To że policja nie ściga z zasady takich “drobiazgów” nie znaczy, że nie zacznie lub, że nie będziesz miał pecha. W Twoim przypadku, to rodzice oberwą, niepełnoletni delikwent, a Ty dostaniesz paskiem po… w domu
Poza tym nie ma pewności kiedy MS wywali mu komunikat o tym że ma nielegalną kopię systemu.
Nie dostanie bo za to jego rodzice by dostali więcej niż za piracenie
CS:GO pod Linuksem lata natywnie