Czy można mieć 2 lub 3 konta w mBanku?

Witam,

Potrzebne mi jest drugie i trzecie konto internetowe, z pierwszego konta w mBanku jestem zadowolony (eKonto) i zastanawiam się czy mogę założyć następne konta w tym banku ( też eKonto ). Nie chodzi mi o jakieś usługi w obrębie konta jak eMax tylko interesuje mnie całkiem oddzielne konto. Googlowałem już i nic, a na ich forum to trzeba czekać wieki na rejestracje.

Ma ktoś 2 eKonta? :expressionless:

Hmm, jeśli się nie da założyć więcej kont to który bank internetowy najlepiej wybrać? Konto Direct w ING będzie tym drugim ale nie mam pomysłu na 3 bank. Liczy się: darmowe prowadzenie konta, przelewy przez internet za darmo itd. :stuck_out_tongue:

Dzięki,

Piotrek

Nie.

Szkoda…

Czyli jako drugie pozostaje mi konto Direct w ING, znacie jakiś inny dobry bank z obsługą przez internet?

A to forum jest jedyną formą komunikacji? A mCzat, mLinia?

poza tym PiO mówi:

Ja od siebie mogę polecić Alior Bank

Konto osobiste

Dzięki jasiu87 , zapoznam się z ich ofertą.

“A to forum jest jedyną formą komunikacji? A mCzat, mLinia?”

To forum jest szybką formą komunikacji, poza tym nie potrzebuje “urzędniczej gadaniny”, co do wyboru banku zależy mi raczej na opinii “zwykłych” ludzi :slight_smile:

Ja polecam Eurokonto Net w PeKaO S.A. Całkowicie darmowe z dostępem przez internet. Jedyna opłata jaka jest to za kartę płatniczą (ale nie trzeba jej koniecznie mieć) coś ok. 4 PLN, a gdy w miesiącu wykonasz nią przynajmniej 4 transakcje, to opłata spada do chyba 2 PLN.

Jestem klientem PeKaO S.A. od wielu lat i nie miałem nigdy żadnych problemów czy też nieprzyjemności.