Jestem posiadaczem Samsunga Avili. Nie wiem, czy to taki egzemplarz, czy taki ze mnie właściciel. Był on już 2 razy w naprawie, zapowiada się, że pojedzie tam po raz kolejny. Za pierwszym razem przestały działać przyciski od głośności. Za drugim poszedł soft. Teraz wydaje mi się, że będzie ekran do wymiany, bo bardzo mocno trzeba naciskać, żeby zareagował. Powiedzcie mi proszę czy po tej trzeciej naprawie będę mógł liczyć na zwrot kosztów za telefon (został kupiony w salonie Ery za gotówkę)??
trafiłeś kolego na wadliwy egzemplarz!
W gwarancji masz napisane po której naprawie możesz dostać zwrot kasy, zwykle jest to PO 3. lub 5. usterce. jak nei jest napisane to zobacz ile masz miejsca na “pieczątki” od serwisu.
Dzięki bardzo. Bardzo chciałbym uzyskać zwrot pieniędzy i w tej cenie (lub nawet dopłacając parę złotych) kupić 1000x lepszy telefon. A jeśli chodzi o wymianę, to jestem skazany na Avilę czy mogę liczyć na coś lepszego? A i coś jeszcze, zaraz na początku (przy kupnie telefonu) gdy go ładowałem siostra oparła się o biurko i przycisnęła je do ściany. Wtedy to właśnie uległ rozcięciu kabel od ładowarki. Jest on teraz prowizorycznie sklejony. Podczas oddawania telefonu do sieci (w zamian za inny lub za gotówkę) kupić nową ładowarkę, zostawić taką, czy kupić jakiś zamiennik? Proszę o szybką odpowiedź
Jak już to oryginał, ewentualnie odciągną za uszkodzenie.
Trafiłeś po prostu na telefon z wadliwej serii albo wadliwą sztukę - to się zdarza.
Ok dzięki. Ale jak ktoś by miał informację o tym czy był by możliwy zwrot gotówki to proszę pisać.
Masz napisane co się dzieje przy n-tej naprawie, z reguły jest kasa lub zamiana.
Miałem Samsunga F250, trzy razy był w serwisie ale żadne prawa do zwrotu mi nie przysługiwały.