Witam,
ostatnio nagrałem sobie film, który leciał na HBO na mój dekoder od cyfry plus. Chciałbym się dowiedzieć czy można ten film w jakiś sposób przenieść do komputera lub na płytkę, aby móc sobie go oglądać na komputerze.
Proszę o odpowiedź.
Witam,
ostatnio nagrałem sobie film, który leciał na HBO na mój dekoder od cyfry plus. Chciałbym się dowiedzieć czy można ten film w jakiś sposób przenieść do komputera lub na płytkę, aby móc sobie go oglądać na komputerze.
Proszę o odpowiedź.
Zobacz czy z tyłu nie masz złącza na usb. Podłącz do komputera i skopiuj.
Chillout nie jestem pewien. Ten cytat to wypowiedź użytkownika dekodera firmy Pace z C+.Przypuszczam że to Cyfra swoimi softami tak kaleczy urządzenia. Używałem chyba trzech dekoderów Pace i zawsze były to b. wysokiej klasy urządzenia, nie wierzę aby to Pace dał plamę. Pamiętam że przy innej okazji czytałem kiedyś że z Philipsem z Cyfry było to samo. Może w t.z.w. międzyczasie coś się zmieniło? nie wiem gdyż osobiście korzystam z DreamBoxa a on może wszystko =D> . Spróbuję jeszcze coś znaleźć w tym temacie i ewentualnie wrzucić. Pozdrawiam.
To wypowiedź użytkownika Philipsa z 30.12.09.
Może wyjąć dyska i do kompa podłączyć? xD
– Dodane 31.01.2010 (N) 17:40 –
Czekam na jakieś odpowiedzi bo sam mam N i też tak chce bo mam dekoder juz z 3 lata i chce wymienić na nowy a filmow mi sie teraz nie chce ogladac chce jakos zachowac
nie mam USB ani ethernet’u. Czyli nic się nie da zrobić?
To raczej z kompem się nie połączysz,zresztą z tego co czytałem to w dekoderach od cyfry z tych gniazd nie dało się korzystać-taki soft. Nie wiem jak by to wyglądało z przekładaniem dysku do kompa. Może ktoś mocny w Linuksie się wypowie. Pozdrawiam.
a wypuścić sygnał wizyjny i go nagrać jakimś grabberem…