Hej. Czy mogę ukryć komentarze pewnego użytkownika vortalu (pisze je pod newsami), tak żebym ich nie widział? Jeżeli tak, to jak to zrobić?
Nie można.
Znalazłem skrypt do Opery, do tego celu Może komuś się przyda…
cuckoo działa Ci ten skrypt nadal ? Przeanalizowałem go i nie mam pojęcia dlaczego nie działa, a chciałem zrobić coś podobnego.
Lizard , Skrypt działa. Może dlatego Ci nie działa bo nie zapisujesz jak trzeba.Kliknij Install > Z menu plik > zapisz jako i zapisz .Dodawaj trolla/edytuj najlepiej Notepadem++ ,kodowanie w UTF-8.
Nie obraź się ,że na Tobie demonstruje działanie skryptu.
Też testuję na sobie, a sam skrypt chce dostosować do czegoś innego :>
No i zaczął działać, chociaż wcześniej też zapisywałem w UTF-8 i nie działał (czytałem w Reviews).
Zauważyłem, że po usunięciu z nazwy pliku “user” przestawał.
No nic, idę przerabiać :>
Skrypt działający w trybie Greasemonkey musi mieć rozszerzenie .user.js a natywny dla opery .js.
Możliwość ukrywania komentarzy powinna być już dawno dostępna i nie rozumiem dlaczego taka funkcja nie została jeszcze udostępniona. Kilka osób naprawdę bardzo ciężko pracuje, żeby trafić na “czarną listę” większości użytkowników, a Administracja nie chce im dać takiej szansy
freedom , no wypraszam sobie Polecam rozszerzenie do Opery antytroll-dp, które o wiele lepiej wybija takie komentarze. Oczywiście najlepiej zablokować wszystkie, bo każdy kto ma inne poglądy określany jest trollem.