Witam kupiłem wczoraj okazyjnie laptopa toshiba zrobiłem format zainstalowałem potrzebne programy i mam pytanie takie: co to za pliki i czy mogę je bezpiecznie usunąć? http://zapodaj.net/f6d1612383ad.jpg.html
BOOTSECT.BAK nie usuwaj - jak nazwa wskazuje jest to chyba backup związany z bootsektorem .W folderze jest jakaś aktualizacja ,sprawdź na liście zainstalowanych czy masz ją zainstalowaną ,jak tak to folder można usunąć
Na C ukryte są pliki które maja być ukryte - to żaden syf
No raczej kolego Ty się nie znasz .w katalogu głównym *C:* nie ma Temp ,AppData - jest ProgramData - czyli profil Publiczny .Za ta są np IO.SYS ,MSDOS.SYS które maja 0 bajtów i ktoś po Twojej wypowiedzi może uznać je za SYF - a system bez nich nie odpali. Jak się nie znasz to nie zabieraj głosu.
Potrzebny jest dla Microsoft Office. Jest to kopia danych znajdujących się na instalacyjnej płytce CD.
Systemowi ten folder jest potrzebny do trzymania plików tymczasowych. Zawartość może i nie jest potrzebna, ale za to sam folder tak.
Usunąć można również ten cyferkowy folder, gdyż to jest pozostałość po instalacji łatki z WU. Będziesz musiał prawdopodobnie przyznać sobie do niego uprawnienia.