Czy można zainstalować vista inspirat ultimate 2 1.0

Czy mogę zainstalować vista inspirat ultimate 2 1.0 jak mam vtp 6.0?

p.s. nie chce odinstalowywac vtp bo trudno bedzie i pozostawi duzo plikow

Po co ci

jak masz vtp?

Nie.

Jak zainstalujesz dwa naraz to będziesz miał taki syf na kompie że tego nie ogarniesz ;]

i tak se obraz nie długo robie

a jesli chodzi dlaczego to chce to dlatego ze vtp 6.0 jakby traci moc np ikona “pokaż pulpit” wróciła na standard, okna “mój komputer” także i nie wiem gdzie one sa umieszczone aby zmienić je ręcznie

Proponowałbym Ci zainstalowanie kilku programów które nie maja wpływu na stabilnośc systemu. nawet jeżeli któryś sprawiałby problemy to bez trudu mógłbyś go wyłączyć. Po zainstalowaniu VTP lub VistaInspirant system jest juz pełen śmieci a powrót do identycznego wygladu systemu raczej nie jest mozliwy ( mi przynajmniej nie udało się). W necie moza znaleźć wiele poradników jak upodobnić XP-eka do Visty bez VTP lczy VistaInspirant,

. Oto jak ja przerobiłem XP bez VTP i VistaInspirant

http://trance.freebox.pl/pulpit3.JPG

:o Vista Inspirant 2 nie zostawia śmieci i można go bezproblemowo usunąć

mister1294 Napisał:

:o Vista Inspirant 2 nie zostawia śmieci i można go bezproblemowo usunąć

a właśnie ze zostawia śmieci! w katalogu C:\Windows\BricoPacks nie mów jak nie wiesz :?

zgadzam się, poza tym w moim (podkreślam moim) przypadku część ikon nie została podmieniona do oryginalnych

Trance a za pomocą jakich programów zrobiłeś taki super wygląd??

w tym tygodniu planuje zrobić mały artykuł jak to zrobiłem i wrzucić na moją stronkę, jak skończę zarzucę link, co do programów to same DARMOWE nie ma żadnych shareware czy triali

VTP7 podmienia systemowe pliki… wiem bo korzystałem z obydwu… a te śmieci w c:\windows\brincoPacks\ to żadnej szkody na systemie po ich usunięciu nie robią

To daj linka na forum może być na pw

usunąłem vtp6 i nie zostawił mi plików ale zostawił 70 wpisów do rejestrów i tera chyba zrobię viu

co to jest “viu”?

“viu” to skrót od Vista Inspirat Ultimate. Ludzie troche inteligencji!

Trance poddaj się…

beztytuudvo2.th.png

66622669aj3.th.png

Oto lista użytego softu :

Vista Icon Pack lub Opcja custom install w VIU i zainstalowanie ikon i logonu

WindowBlinds i styl Vista 2.4 z deviantart

Styler

Vistart ze spolszczeniem mojego autorstwa :smiley:

Tapeta ze wrzuty (obecna) + tapety z Odświeżonego HowTo Arka F.

Oficjalne dźwięki i kursory visty

Poproście to napisze poradnik :smiley: