Na moim CV widnieje tylko ukończenie szkoły zawodowej oraz ukończenie praktyk dlatego napisałam że skromne. Oprócz tego jeszcze dopisane mam posiadane umiejętności oraz zainteresowanie i to wszystko.
Szkoleń, kursów nie masz żadnych ukończonych?
To tak ma zostać. Co zrobić, może trzeba się dokształcić 
No niestety żadnych kursów oraz szkoleń nie posiadam 
To można zawsze zgłosić się do UP i spytać się o taki. Zawsze to więcej i inaczej wygląda CV.
Napisz jeszcze jakieś podanie i zawsze będzie to więcej do czytania przez pracodawcę.
Chodzi ci o list motywacyjny?
Dokładnie.
Jeśli wysyłam list motywacyjny e-mailem to jak mam podpisać skoro podanie podpisuje się.
Drukowanymi. Nikt nie każe Ci tego podpisywać ręcznie.
Scan podpisanego dokumentu, eksport do PDFa i wysyłamy podanie z podpisem 
No ale jesli nie mam możliwości zrobić scana to chyba może być podpisane drukowanymi! ![]()
Myślę, że powinien wystarczyć podpis z klawiatury. Bo ciężko by było wprowadzić odręczny bez skanera albo tabletu 
Dziękuję za szybką odpowiedz. Mam jeszcze pytanie, czy ktoś z użytkowników forum poszukuje pracy na stronie: http://www.infopraca.pl/ ? Pytam bo dziś się tam zarejestrowałam i w paru ofertach pracy zgłosiłem kandydaturę ale do końca nie wiem o co chodzi z tym zgłoszeniem.
– Dodane 30.03.2010 (Wt) 0:32 –
To znaczy że ja tylko na forum jestem bezrobotna. Czy mogę liczyć na jakąś pomoc?
Nie musisz zawierać podpisu i daty w CV, można wymienić w terminie cv Cover Letterssię, sprawdź cv template