Mama małe pytanka mam na płycie przegramego nero 6.6.0.3 i orginalny klucz czy będe mniał pirackie oprogramowanie czy orginalne?
Pozdrawiam wszyskich forówiczów!!
Mama małe pytanka mam na płycie przegramego nero 6.6.0.3 i orginalny klucz czy będe mniał pirackie oprogramowanie czy orginalne?
Pozdrawiam wszyskich forówiczów!!
Trial czy pełna wersja ?
Pełna wersja
Jeśli nie masz oryginalnej płyty nero to masz pirata.
Bunio jakby to była wersja trial i miał klucz który czyni z niej pełną wersję to czy by to coś zmieniało?
Nastąpiła pomyłka.
Dopiero teraz się zorientowałem ,że w wersji trial można wpisywac klucz licencyjny.
Za problem przepraszam…
Niekoniecznie a jeżeli ktoś zakupi tylko klucz , to przecież nie bedzie miał orginalnej płytki
bedzie miał za to tylko rachunek za klucz
Teraz rzeczywiście mój błąd. Oczywiście Zbych1 ma rację.
I ja również
Podstawowe pytanie. Skąd masz klucz???
Bedzie oryginał jeśli kucz nie był używany gdzie indziej.
Mam ten klucz ze sklepu
A nośnika ci nie dali. :?
A może chodzi o sklep internetowy lazikar Tak jak pokazał to Zbych1
No to podstawowe pytanie: z jakiego sklepu?
Bo jeśli ze zwykłego to wielce możliwe iż pirat.
Jeśli kupiłeś w sklepie internetowym to oryginał
A co to ma do tego. Pytam autora. Jak kupił sam klucz gdzie podajesz to po co pyta.
mam ten klucz ze sklepu komputerowego
:roll: Ale chodzi o nazwę i typ sklepu. Internetowy czy jakiś u Ciebie w mieście?
Oni często dają pirackie klucze. Mojemu znajomemu przegrali płytę z oprogramowaniem do nagrywarki, którą miał dostać w komplecie do CD-RW…
Masz na to paragon?
Mam na paragonie u mnie w mieście było kupowane
OK. W jakiej postaci otrzymałeś klucz. Miałeś to zapakowane, zafoliowane, czy napisali Ci długopisem na odwrocie tego paragonu…
Co jest napisane na paragonie, jeśli chodzi o przedmiot sprzedaży?
zapakowane
Jeśli otrzymałeś klucz zafoliowany, który “zdrapałeś” dopiero w domu i masz na to paragon - to wszystko wydaje się w porządku. Poczytaj licencję do tego klucza, tam na pewno jest napisane wszystko.