Siema chłopaki na gwiazdke dostalem troche kasy i zastanawiam sie czy kupic ps2.Najbardziej mi zalezy zeby pograc w God of war 1,2 oraz fight night round 3.Jak myslicie czy oplace sie w tych czasach kupic tą konsole?Na allegro szukalem, ceny okolo 250zl,moze ma ktos z was ps2 i by mi doradzil jakies inne fajne gry itp?
Wydaje mi się że raczej nie opłaca się i to z prostego względu - ta konsola jest już prawie dwie generacje w tył. Może niektóre gry powalają grywalnością ale grafiką raczej nie powalą. Lepiej kupić jakąś tanią skarbonkę, odkładać pieniądze - z czasem PS3 stanieje a Ty z czasem będziesz miał więcej pieniędzy żeby za nią zapłacić. Choć osobiście gdybym miał kupować to chyba kupiłbym raczej xbox-a w wersji Elite
Ogolnie to mi nie chodzi o grafike tylko bardziej o gry duzo fajnych bijatyk jest na ps2 no i genialny gow2.Nie wiem musze sie jescze zastanowic,czekam na porady.
Ja mam PSone (i grywam w czym nie przeszkadza mi wcale słaba grafa, zresztą tradycyjny TV “poprawia” wygląd gier) i na dniach kupuję PS2 (używka w takiej cenie o której piszesz). Na PS2 jest masa świetnych tytułów (sporo exclusive) a ceny gier niskie, moim zdaniem warto tym bardziej że do emulacji na PC (nadal sporo brakuje do perfekcji) potrzeba super sprzętu. Tylko nie kup FATa, bo lasery ma najsłabsze i do tego są droższe niż do SLIM
ów.
Tak wiedzialem sporo slimow tylko jest problem ze wielu gosci nie che wysylac z pobiorem pieniedzy a ja sie troche boje pierw placic zeby mnie nie oszukali.
Nie słuchaj osób, którzy Tobie doradzają żeby kupować PS3, obecnie PS3 jest jeszcze zbyt mało u nas popularne i za droga konsola PS3 i bardzo drogie gry na PS3.
Przejdź się w swoim mieście po lombardach, gdyż też trafiają się tam konsole PS2.
To i tak w niczym Tobie nie pomoże, gdyż najpierw za płacisz za paczkę na poczcie lub u listonosza, a dopiero możesz otworzyć i sprawdzić co jest w środku, czyli jeżeli ktoś na Ciebie oszukać, to i tak to zrobi, a wtedy możesz domagać się zwrotu swoich pieniędzy.