Czy pójdą te gierki?

Mam zamiar kupic ten komputer

Czy uruchomie na nim
CS:GO?
Minecraft?
Fortnite?

1 polubienie

Rozumiem że z kasą słabo ( no więcej nie mam itd) ale tak szczerze to nie będzie to grywalne.

Ten “komputer”, to 10 letni złom.
Z naciskiem na złom i perspektywami szybkiej wizyty w ekoporcie.

Sprzedawca za takie coś: Karta graficzna: Radeon HD5450 512MB - *WYDAJNA KARTA GRAFICZNA IDEALNA DO GIER !!! to powinien być pociagniety do odpowiedzialności przez kupującego, ta karta była określana jako biurowa koło 10 lat temu, gdy powstawała. Z zcasem zaś jej się nie polepszyło…

Chcesz tani komputer do gier?
Szukaj poleasingowego na i5-2xxx lub złóż nowy na Athlonie 200GE.

Nie kupuj, dla emeryta co ogląda YT, WP, i pisze “donosy” na sąsiadów jest OK. W żadną z tych gier nie pograsz. Uzbieraj minimum 500 zł to kupisz samą jednostkę która pozwoli ci pograć w te gry ale bez rewelacji w fortnite. Taki jak z allegro mogę dać ci za darmo bez monitora, nawet lepszy tylko jestem z lublina i nie wysyłam. Zrobiłem z nudów w sobotę z złomu z W10 (naklejka oryginalna)

Karta graficzna z 512MB VRAM nie jest idealna do gier. Jak już wspomniał wyżej, tylko do prac biurowych.
Osobiście bym nie brał takiego zestawu. Jeśli masz możliwość, uzbieraj więcej hajsu.

Na pewno uruchomisz na nim Sapera. I gry sprzed… 15 lat. Chciałem napisać 10, ale sprawdziłem, że Crysis ma 13 lat :wink:

Zakup tego komputera to wywalenie trzystu złotych w błoto.

Szaleństwo, kilka miesięcy temu sprzedałem HP XW4600 z Q8400, 8GB ramu, 128GB SSD+ 1TB HDD, GTX650 i oryginalnym Win7/10 za 400 i byłem szczęśliwy że za tyle poszedł.
Za 300 taki złom?

Masz, SSD i system w komplecie, Dołożyć tylko jakąś grafikę i pograsz, potem ramu do 8GB i masz całkiem sprytny komputer.
Co ciekawsze socket 1155, możesz go całkiem fajnie rozbudować wkładając potem nawet i7 3770 który jak na swój wiek jest naprawdę kozackim procesorem albo nieco taniej i5 3470.
Nawet rok gwarancji jest.

Chyba że chcesz cały zestaw, zajrzyj tu - https://komputerymarkowe.pl/21-zestawy-komputerowe?orderby=price&orderway=asc&orderway=asc

Jeżeli jednak chcesz grać to minimum https://komputerymarkowe.pl/zestawy-komputerowe/2093-zestaw-komputerowy-dell-core-i3-lcd-22.html
Do tego jakiś GTX, 950, 1050.

Jak widzę taki opis w aukcji:

" Karta graficzna: Radeon HD5450 512MB - WYDAJNA KARTA GRAFICZNA IDEALNA DO GIER !!!"

To mnie krew zalewa.

Posprawdzałem na paru stronkach i teraz wiem, że ten komputer jest gorszy od mojego laptopa. Nie kupie tego badziewia

To już coś uciągnie, musiałbyś tylko dodać jakąś niskoprofilową grafikę.
GTX650, 750, 1030, 1050, 1650…

1 polubienie