Witam, mam pytanie do redakcji Vortalu: czy dzień i godzina Polowania muszą być za każdym razem mniej więcej takie same? Prawie zawsze jest to czwartek, okolice 18:00, akurat wtedy, gdy nie ma mnie w domu. Rozumiem, że nigdy nie może wszystkim pasować, ale czy termin nie mógłby być za każdym razem inny? Przy okazji Polowanie stałoby się mniej przewidywalne.
Nie no bez przesady - to by było podwójne polowanie:
-
Polowanie na termin
-
Polowanie na program
Nie za dużo tych emocji?
Chociaż z drugiej strony myślę, że niedzielne popołudnie bardziej by wszystkim odpowiadało - w tygodniu niektórzy są w robocie/szkole, w sobotę na imprezach, więc niedziela by pasowała jak ulał.
Nie chodzi o to, że termin ma być tajny, przecież są liczniki “zostało jeszcze tyle i tyle”… po prostu czemu zawsze w czwartek, zawsze koło 18:00? (no, prawie zawsze…)
Popieram apel kolegów ![-o<
Dajcie równe szanse wszystkim
Mi też ten czwartek w ogóle nie pasuje i jak na razie brałem udział tylko w jednym polowaniu
Ja również ;(
Powie mi ktos o co chodzi, bo ja nie w temacie… #-o
Następne polowanie będzie jeszcze przed świętami i nie będzie to czwartek Mam nadzieję, że wszystkich ta wiadomość ucieszy. Więcej informacji już wkrótce jak zwykle na dobreprogramy.pl
O TO NAJLEPSZY DOWÓD ŻE ŚWIĘTY MIKOŁAJ NAPRAWDĘ ISTNIEJE
Wesołych
Jednak polowanie będzie po świętach, nie chcemy odrywać nikogo od rodzinnych spotkań i tak wyjątkowej atmosfery
Buu, a ja już sie szykowałem
Ale jeszcze w tym roku :mrgreen:
rok już się kończy, a polowania nie było. albo coś przegapiłem…
No, jakby nie patrzeć mamy jeszcze 2 i 1/2 godziny
Ale zawsze jest odliczanie do Polowania , pewnie w styczniu będzie
… zapewne chodziło o rok szkolny.
No i już prawie luty, a Polowania jak nie było, tak i nie ma…
Ufunduj 100 albo przynajmniej 50 licencji, to będzie i chętnie się załapię