Tak jak w temacie.
Zabawa była przednia a tu bodajże od roku cisza w tym temacie :?
Czy jest szansa na wielki come back
Tak jak w temacie.
Zabawa była przednia a tu bodajże od roku cisza w tym temacie :?
Czy jest szansa na wielki come back
No wiesz z takim pytaniem to należałoby się zwrócić być może bezpośrednio do redakcji vortalu Dobre Programy
No właśnie to robię…
Redakcja często wypowiada się w tym dziale
Hej,
Zależy kiedy. Ostatnie z edycji były już okupione poważną wadą - tym, że niektórzy użytkownicy po znalezieniu programu umieszczali na kilku portalach informację o tym, że program w polowaniu na licencje to “to i to” - przez co zabawa traciła sens. I stąd też na razie znikła ona z wydarzeń dobroprogramowych.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Witam.No to trzeba by zablokować informatorów!! Ale do polowań trzeba by było powrócić, potrzebna adrenalina dla uczciwych myśliwych!! Pozdro dla wszystkich
Ciekawy jestem w jaki sposób
Hej,
Będziemy nakazywać wszystkim użytkownikom, by na innych forach, portalach, etc. używali dokładnie tych samych loginów, co na dobrych programach - łatwiej będzie ich śledzić i ewentualnie zidentyfikować “przeciekowców”.
Pozdrawiam,
Dimatheus
I myślisz, że przeciekowcy się do tego zastosują :)?
Jakoś w to nie wierzę, szkoda, bo sam nawet złapałem raz licencję na program, który się przydał
Hej,
Nie, ja wiem, że się nie zastosują. A napisane przeze mnie rozwiązanie jest niezmiernie mocno zabarwione ironią.
Mnie udało się dwukrotnie ustrzelić licencję.
Pozdrawiam,
Dimatheus
W sumie fajne czasy były jak się szukało programu i tak zawsze użytkownicy kombinowali