Czy portal dobreprogramy,pl to macka majkrosoftu?

@Ryan

To może wytłumaczyłbyś, dlaczego przygotowanie działu linuksowego pochłania Tobie aż tyle czasu, skoro przygotowanie działu “wistowego”, czyli dotyczącego systemu, którego de facto jeszcze nawet nie ma w sklepach, a który dopiero jest w fazie testów, zajęło Wam tak mało czasu. Możnaby powiedzieć, że powstał wręcz w tempie expresowym.

gruby_wieprzek czytamy ze zrozumieniem ? :? a tfu … jakie zrozumienie :sciana:

Bo jedynym expertem od linuxa w zasobach vortalu jest msliwa (przepraszam jeśli się mylę) i to pewnie na nim spoczywa cała odpowiedzialność za przygotowanie tematyczne tego działu.

Wszystko pewnie pojawi się w nowej wersji vortalu i forum.

Czyli chcesz powiedzieć, że dział “wistowy” powstał byle jak, bez wiekszego wysiłku. Nikomu nie zależało na dopracowaniu tego działu, a liczyła sie tylko szybkość jego powstania? Cos mi tu nie pasuje.

gruby_wieprzek liczyło się oddanie jak największej ilości informacji na temat nowego systemu.

to przykro mi bardzo ale to Twój indywidulany problem - człowiek Ci tłumaczy a ty dalej swoje … :?

A mozesz mi wytłumaczyć, dlaczego takowy dział z taką liczbą informacji nie mógł powstać w momencie, gdy sytem ten ujrzy światło dzienne w oficjalnej - sklepowej wersji (nawet w dniu premiery)?

Złączono Posta : 23.07.2006 (Nie) 23:24

P.S Mam pytanie do @Myszak i @aju - czy Wy macie chociażby status moderatorów na tym forum, czy jesteście tylko zwykłymi użytkownikami?(nie musicie mi odpowiadać, jeżeli nie macie ochoty)

Bo to co jest wprowadzane a co nie to sprawa administracji nie Twoja :twisted:

Złączono Posta : 23.07.2006 (Nie) 23:25

a nie widać :shock: jam jest szary user :!:

Bo ciągle administracja dostawała pytania o to samo (proceder ten można też zauważyć również na forum).

I dobrze że ktoś postanowił upchać wszystko w jednym miejscu gdyż mniej zamieszania z tym jest.

Złączono Posta : 23.07.2006 (Nie) 23:27

Szary użytkownik który zżył się z vortalem i forum :slight_smile:

@

@

Od tej pory wasze wypowiedzi skierowane pod moim adresem będą przeze mnie ignorowane. Nie jesteście w tej sprawie kompetentni, a mimo to zabieracie głos. W tym temacie interesują mnie od tej pory jedynie głosy administratorów, a dlaczego chyba nie muszę tłumaczyć. :?

:hahaha:

Złączono Posta : 23.07.2006 (Nie) 23:33

PS. trzeba tu być kompetentnym skoro wszystko jest czarno na białym?

wybacz mi ale co mają Ci jeszcze powiedzieć ?? cała admnistracja napisała że M$ nie sponsoruje a ty dalej swoje :lol:

Może zróbmy akcję: :mrgreen:

Tylko zmieńmy wasze na: gruby_wieprzek a słowo mnie: społecznością forum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Matetingofy. :stuck_out_tongue: Nie jestem upoważniony do odpowiadania na temat nowej strony. Kropka. Jeśli Krogulec, Cebula lub Lisek uznają to za stosowne - odpowiedzą na pytania.

Biorąc pod uwagę dotychczasowy przebieg tej dyskusji oraz okoliczności jej powstania, z całą powagą stwierdzam że jesteś kompletnie nawiedzony.

:new-alien: :shocked!: :scrambleup: :hahaha:

Już mnie kompletnie zemdlił ten wątek. Mam serdecznie dosyć czytania o teroriach spiskowych itp…

Jako “administrator na usługach MS” zamykam wątek.