Witam,
mam na komputerze service pack 3 do XP a podobno słyszałem, że service pack 2 do xp jest lepszy od sp 3 :o
proszęo odpowiedź :!: :!:
Witam,
mam na komputerze service pack 3 do XP a podobno słyszałem, że service pack 2 do xp jest lepszy od sp 3 :o
proszęo odpowiedź :!: :!:
A kto powiedział Ci takie “mądrości” ?? :o
Nie sądzę, aby SP2 był lepszy od nowszego SP3.
tak słyszałem
a niby ostatnio nowością była vista no i co okazało się ze to wielki niewypał a niby nowsza od XP
Chyba prowokujesz inteligencję forumowiczów stwierdzeniem że niby to SP2 jest lepszy? A podaj konkrety dlaczego tak ma być?
po prosty się pytałem !
O Boże, kiedy to Vista niby “królowała”. Wieki temu.
Panowie spokojnie, to po prostu drugi onetowy “Czuły Wojtek”.
No to sp3 “zawiera w sobie jakby wszystko” co w sp1 i sp2
czyli sp3 jest lepszy
Plus o wiele więcej…
Jezusie brodziaty!! Nie roztrząsaj się nad tym co lepsze co nie tylko instaluj.
Po prostu niektórzy mówią, że SP3 został wydany po to, by zniszczyć XP a użytkownicy kupili śVistę.
Jest lepszy, tzn jest bardziej miękki i ma wiecej bakalii. Łatwiej się tez smaży na maśle.
kolego @bibut jeśli nie spróbujesz to nie poznasz smaku, proponuję wykonać kopię partycji systemowej przed instalacją SP3,
jeśli będzie gorzej niż było, wrócisz do poprzedniej opcji systemu z wykonanego backupu
pozdro
zgadzam się z Fix00ser sam sprawdz ale dla mnie sp2 jest dużo lepszy niż sp3. na sp3 który jest nowszy nie śmiga mi wiele aplikacji które na sp2 chodzą bez zarzutu… głównie chodzi mi o oprogramowanie do karty satelitarnej, na sp3 nie można zainstalować sterów, i wiesza mi się komp na sp3 ale to akurat może nie być wina sp3 tylko mojego blaszaka
To, że Ci sterowniki nie chodzą to wina producenta sterowników, przecież to one mają być zgodne z systemem a nie system z nimi.