temperatura jest w zupełności ok. Dla pocieszenia powiem Ci, że mam Pentiuma D, który przy normalnym użytkowaniu ma 50* a w stresie dochodzi nawet do 70* .
obciąży Ci procesor maxymalnie a dalej będziesz mógł robić normalne czynności na komputerze, program ten to klient do projektu (skonfigurowany dla mojej drużyny) zapraszam do testów procków, tym programem uzyskacie maxymalną temperaturę, zero konfiguracji wystarczy zainstalować, i mam nadzieję że zostanie na Waszych kompach jak najdłużej ja go mam osobiście 4 lata ;)) z rzędu. Program to klient do konkursu RC5-72 mający na celu zdekodowanie wiadomości przy pomocy metody BruteForce siecią komputerów
po prostu jest taki konkurs, ale jeżeli masz chłodzenie ok, to będzie wszystko dobrze, a jeżeli masz złe to się o tym dowiesz, program nie jest ani wirusem ani niczym typu spyware. Program przetwarza kilka milionów kombinacji na sekundę sprawdzając możliwości rozkodowania hasła.
W Polsce jet kilkanaście drużyn które zajmują się właśnie tym.
Polska w ogólnym rankingu jest na 9 miejscu, przed nami Ukraina i Kanada, a możemy być lepsi wystarczy instalować ten programik który wykorzystuje tą moc obliczeniową której Ty w tej chwili nie używasz