mam pytanie, uzywałem nis, ale skończyła się licencja i postanowiłem zmienić sobie pakiet na kaspersky av personal pro, jednak w pudełku na płycie jak zainstalowałem go, jest wersja 3,0,732 czy jakos tak, a ostatnio wyszła nowa wersja 5,0,888 czy jakos tak
i mam pytania, na stronce kaspra jest ta wersja do pobrania ale ściaga mi z pędkościa 1-2 kb/s, mam neo 256, więc nie będe czekał tyle godzin zanim sciągnę nowa wersje, więc mam pytanie czy moge z torenta ściagnąć te najnowszą wersje , przy instalacji oczywiście wprowadze swój klucz, chodzi o to że z torenta ściagnie mi w parę minut, a server kaspra jest przeciązony chyba
to są dwie różne wersje. więc chyba w ogóle ci ten klucz od tej wersji którą masz a do której chcesz dodać klucz nie pójdzie w ogóle ten przypadek jest nielegalny wg mnie :?
ae na stronce pisze że można spokojnie updatować do wersji wyższej, w licencji tez mam napisane że istnieje mozliwośc updatowania do wersjio wyższej, chodzi mi o to czy jak to ściągne z torenta czy będzoie legalne