Czy to będzie legalne

mam pytanie, uzywałem nis, ale skończyła się licencja i postanowiłem zmienić sobie pakiet na kaspersky av personal pro, jednak w pudełku na płycie jak zainstalowałem go, jest wersja 3,0,732 czy jakos tak, a ostatnio wyszła nowa wersja 5,0,888 czy jakos tak :slight_smile:

i mam pytania, na stronce kaspra jest ta wersja do pobrania ale ściaga mi z pędkościa 1-2 kb/s, mam neo 256, więc nie będe czekał tyle godzin zanim sciągnę nowa wersje, więc mam pytanie czy moge z torenta ściagnąć te najnowszą wersje , przy instalacji oczywiście wprowadze swój klucz, chodzi o to że z torenta ściagnie mi w parę minut, a server kaspra jest przeciązony chyba

to są dwie różne wersje. więc chyba w ogóle ci ten klucz od tej wersji którą masz a do której chcesz dodać klucz nie pójdzie :slight_smile: w ogóle ten przypadek jest nielegalny wg mnie :?

Kaspersky ściąga się świetnie - ale ściągaj wersję 30 dniową.

Będzie tam klucz, którego jednak nie wykorzystasz, a wrzucisz ten który masz.

Pytanie tylko czy klucz zadziała…

ae na stronce pisze że można spokojnie updatować do wersji wyższej, w licencji tez mam napisane że istnieje mozliwośc updatowania do wersjio wyższej, chodzi mi o to czy jak to ściągne z torenta czy będzoie legalne

jeżeli w licencji masz taką możliwośc to możesz to wykonać.

Ściągnij tę wersję - prędkość przyzwoita:

:arrow: ftp://ftp2.kaspersky.pl/pub/trial/kav_p … _trial.zip

czym się rózni ten trial od pełnej wersji ?

bo jak jest okrojony to już wolę z torenta ściagnąć instalkę

Tym, że zawiera w sobie 30 dniowy klucz.

Coś co dla posiadacza pełnej wersji z kluczem jest zbędne.

dziki za info :slight_smile: a zarazem pomoc do uaktualnienia, klucz spokojnie mi działa z wersji pełnej :slight_smile: