Czy to dobry internet?

Płacę za internet 70 zł link do prędkości

Zgaduje że formuła bez limitu w Play mam chyba to samo , jak dla mnie jest ok za takie 70 zł , pewnie prędkość skacze zależy gdzie masz ruter ustawiony

To zależy

U mnie jest to samo zależy jaki nadajnik ruter łapie jak sieci macierzystej (Play) to mam coś jak ty a jak już jest roaming krajowy to prędkość dochodzi do 20 Mbps za taką kasę nie narzekam

Chwyt marketingowy PLAY “Jak nabić klientów?” “Powiedzieć bez limitu danych, a dawać 100GB co miesiąc po czym prędkość do 1-2Mb/s”. Jak ich Solorz kiedyś kupi to po 100GB zrobi do 32Kb/s :smiley:

Nie robie hejtu na PLAY czy Plusa, ale mam T-Mobile domowy i nawet w iBOA pisze zużycie łamane na 9999999MB - Czyli transfer nie do osiągnięcia.

Przeczytajcie sobie umowę, regulamin dokładnie to zobaczycie, że płacicie 70 zł miesięcznie za 100GB, a nie bez limitu.

Też mam w T- Mobile ale nie zapłać im raz rachunku zobaczysz prędkość 16 Kb/s

Wszędzie jest to samo.

Raz zapomniałem o rachunku i co prędkość 16kb/s póki nie dostali kasy co trwało tydzień bo coś tam dzwoniłem na BOK z banku wyszło ale nie doszło do nich kilka dni bo weekend święto itp mi tam 150 GB starcza

Abstrachuje od pozostałych dywagacji, ale myślę, że jest przyzwoicie w tej cenie. Jeśli nie masz większych problemów to pewnie szkoda szukać 10zł oszczędności i testować nową sieć.

Kto to jest?

Czy to pochodna słowa “abstrahować”?

Upierdliwy jesteś bardziej niż kto kolwiek inny tutaj i trollujesz wszędzie gdzie się da. Powinni ciebie moderatorzy skarcić, ale nie zrobią tego bo masz tu chody.

Odnośnik

Jak w Play płaci za 100GB 70 zł, a w T-Mobile bez limitu do 60Mb/s 64 zł to ja nie wiem co ludzi ciągnie do PLAY. Tzn. wiem co ciągnie, ale zachowam to już dla siebie bo znowu mnie tu jajami do góry powieszą, a po co :stuck_out_tongue: