Koniec offtopika, temat zgłoszony do zamknięcia. Mówicie = macie.
No i czy musicie od razu tak po PISowsku? Batem i do odsiadki (urlop?)
Tam też za prawdę w prawdzie jest areszt!

Amen!
Pewnie napisałes do Merkel, żeby Tuska nie wyganiała z rzadów UE bo tak go ubustwiasz, a nikt tak nie okradł polaków jak on, nawet cały PiS.
Dzięki wesołej twórczości szpakusia temat w dziale na luzie “śmieszne wypowiedzi na różnych forach” mocno by się wzbogacił, ale trzeba by kopiować tam całe wątki 
Nie jestem ani za Tuskiem ani za Kaczką. Nie interesuje mnie to kto kim jest i co robi bo nie interesuje mnie już los tego kraju. Niestety. Nich sobie robią co chcą i komu chcą. Interesuje mnie tylko moja rodzina i moje 4 ściany. Reszcie mówię baju, baju. Nigdy w PL nie było OK i nigdy nie będzie i bez znaczenia jest to kto aktualnie rządzi. Polacy mają to do siebie że wszystko im jedno zatem mi już też.
PS. Gdyby Premierowa się nie ośmieszyła i nie namazała tych wszystkich przedwczorajszych listów do “władców” UE to Tusk nie miał by 100% poparcia. Tymczasem wszyscy zrobili Polonii na złość. I bardzo dobrze. Jest się z czego ponabijać.
Pocolog - na co czekasz???

To co wydaje się dziś być śmiesznym za 10-15lat będzie faktem!
10lat temu gdy mówiłem że fajki będa po 4 euro za paczkę a woda w kranie za 17 zeta to jechali po mnie jak po sabace a teraz paczaj ufaaa - racę miałem!
Masz race to na stadion (jak cię wpuszczą) 

Weźcie tego Szpakusia bo naprawde te jego wywody pokazują, że 4 sciany moze i ma, ale z jego poczuciem humoru to nawet wątpie, że krowa by sie miałą z czego śmiac, prędzej by goz kopyta trzasnęła i wtedy za wyła z radochy, że wreszcie ma świety spokuj i może na luzie jeść trawe.
Garoz, by Szpakusia rozumieć i rozkminić trzeba umieć czytać. Niestety.
Żeby umiec przeczytac trzeba umiec napisac Szpakusiu dupusiu.
Ale tylko wtedy gdy nie wiesz z kim piszesz no bo po co garb męczyć i pisać z sensem w chwili w której i tak wiesz że delikwent tego nie zajarzy?! Nie masz przypadkiem wrażenia “niedupusiu” że ktoś się tutaj na kimś nieźle bawi? Byle “kupy” bym nie napisał to znajdzie się taki GAROZ i kmini ha ha ha.
A jak zacznę pisać o wyższości ketchupu nad pomidorem to też z encyklopedią przytuptasz?
Ciekawe co musi ktos taki jak Szpakus zrobić na DP forum, zeby go zbanowali?? Chyba wiekszego idiote zgrywac niz juz zgrywa i sprowokowac innych. Gnoju bawi cie męczenie i zaczepianie innych?? To idz pogneb i pozaczepiaj swoja zone skoro ją to jara.
Moim zdaniem to fake-konto kogoś z forumowiczów.
Nigdy w życiu. Nie mam dwóch kont i jestem tu pierwszy raz.
Mam jedno pytanie:
Jeśli tematy Wam nie pasują to dlaczego w nich uczestniczycie???
Kto jest większy głąb? Szpakuś który coś tam pisze czy ludzie którzy uczestniczą w czymś czego nie chcą???!
Na końcu ostatniego zdania jest ??? by nie było zaraz aluzji że kogoś obrażam!
Uczestniczycie w tematach płytkich - jak to sami określiliście i nie rozumiem co jest powodem że “bytujecie” w tej płytkości?
Poziom intelektualny zbyt niski by wyskoczyć z tematu bez słowa???
Dlaczego nie mogąc zgodzić się z czyimś zdaniem po prostu nie zmilkniecie?
Szpakuś jest wiekszym głabem bo zakłąda te tematy celowo, żeby ludiz prowokowac do glupich rozmów. Wkoncu moderatorzy to zauważą, dadza ci bana, a ty zalozysz kolejne konto bo ci sie nudzi. Wez lepiej zone od tylca zmajstrój 4 raczki bedziecie miec kase od rządu tysiac za dwojke raz 18 i nie bedziesz mial czasu na pitolenie bzdur nic nie wnoszacych i nic nie dających nikomu.
Moderatorzy nie reagują, jeśli użytkownicy też nie zareagują to ktoś gotów pomyśleć, że to forum skupia i toleruje przygłupów, którzy nie nauczyli się nawet składnie formułować wypowiedzi, tak aby precyzyjnie przekazać swoją opinię.
ps.
Poza tym zlikwidowali czat, a dziś nudzi mi się w pracy 
Do kogo pijesz??
Prosiłem moderatorów już nie raz o zablokowanie tematów w których rozmowa przeszła na szlak wojenny!
Sam raportowałem kilka z nich.
Prowadząc dalszą konwersację jednak - nie potrafię zrozumieć nadmiaru czepliwości z Waszej strony!
Po przeanalizowaniu Waszych wpisów to coś mi się wydaje że bany i odpoczynki należą się właśnie Wam!
Dlaczego?
Kto pierwszy zaczął od obrażania?
Jaki dupuś?
Masz do mnie pretensje o to że masz już pełną pieluchę, uciska i źle Ci jest?
Że nie potrafisz się powstrzymać w tematach które jak sam twierdzisz - nie obchodzą Cię?
A ty dalej bredzisz godzinami…