Czy u Was przelewy na poczcie też podrożały o ponad 100%?

Koniec offtopika, temat zgłoszony do zamknięcia. Mówicie = macie.
No i czy musicie od razu tak po PISowsku? Batem i do odsiadki (urlop?)
Tam też za prawdę w prawdzie jest areszt!
:slight_smile:
Amen!

Pewnie napisałes do Merkel, żeby Tuska nie wyganiała z rzadów UE bo tak go ubustwiasz, a nikt tak nie okradł polaków jak on, nawet cały PiS.

Dzięki wesołej twórczości szpakusia temat w dziale na luzie “śmieszne wypowiedzi na różnych forach” mocno by się wzbogacił, ale trzeba by kopiować tam całe wątki :smiley:

Nie jestem ani za Tuskiem ani za Kaczką. Nie interesuje mnie to kto kim jest i co robi bo nie interesuje mnie już los tego kraju. Niestety. Nich sobie robią co chcą i komu chcą. Interesuje mnie tylko moja rodzina i moje 4 ściany. Reszcie mówię baju, baju. Nigdy w PL nie było OK i nigdy nie będzie i bez znaczenia jest to kto aktualnie rządzi. Polacy mają to do siebie że wszystko im jedno zatem mi już też.

PS. Gdyby Premierowa się nie ośmieszyła i nie namazała tych wszystkich przedwczorajszych listów do “władców” UE to Tusk nie miał by 100% poparcia. Tymczasem wszyscy zrobili Polonii na złość. I bardzo dobrze. Jest się z czego ponabijać.

Pocolog - na co czekasz???
:slight_smile:
To co wydaje się dziś być śmiesznym za 10-15lat będzie faktem!
10lat temu gdy mówiłem że fajki będa po 4 euro za paczkę a woda w kranie za 17 zeta to jechali po mnie jak po sabace a teraz paczaj ufaaa - racę miałem!

Masz race to na stadion (jak cię wpuszczą) :wink:

Weźcie tego Szpakusia bo naprawde te jego wywody pokazują, że 4 sciany moze i ma, ale z jego poczuciem humoru to nawet wątpie, że krowa by sie miałą z czego śmiac, prędzej by goz kopyta trzasnęła i wtedy za wyła z radochy, że wreszcie ma świety spokuj i może na luzie jeść trawe.

Garoz, by Szpakusia rozumieć i rozkminić trzeba umieć czytać. Niestety.

Żeby umiec przeczytac trzeba umiec napisac Szpakusiu dupusiu.

Ale tylko wtedy gdy nie wiesz z kim piszesz no bo po co garb męczyć i pisać z sensem w chwili w której i tak wiesz że delikwent tego nie zajarzy?! Nie masz przypadkiem wrażenia “niedupusiu” że ktoś się tutaj na kimś nieźle bawi? Byle “kupy” bym nie napisał to znajdzie się taki GAROZ i kmini ha ha ha.
A jak zacznę pisać o wyższości ketchupu nad pomidorem to też z encyklopedią przytuptasz?

Ciekawe co musi ktos taki jak Szpakus zrobić na DP forum, zeby go zbanowali?? Chyba wiekszego idiote zgrywac niz juz zgrywa i sprowokowac innych. Gnoju bawi cie męczenie i zaczepianie innych?? To idz pogneb i pozaczepiaj swoja zone skoro ją to jara.

Moim zdaniem to fake-konto kogoś z forumowiczów.

Nigdy w życiu. Nie mam dwóch kont i jestem tu pierwszy raz.
Mam jedno pytanie:

Jeśli tematy Wam nie pasują to dlaczego w nich uczestniczycie???

Kto jest większy głąb? Szpakuś który coś tam pisze czy ludzie którzy uczestniczą w czymś czego nie chcą???!

Na końcu ostatniego zdania jest ??? by nie było zaraz aluzji że kogoś obrażam!

Uczestniczycie w tematach płytkich - jak to sami określiliście i nie rozumiem co jest powodem że “bytujecie” w tej płytkości?
Poziom intelektualny zbyt niski by wyskoczyć z tematu bez słowa???
Dlaczego nie mogąc zgodzić się z czyimś zdaniem po prostu nie zmilkniecie?

Szpakuś jest wiekszym głabem bo zakłąda te tematy celowo, żeby ludiz prowokowac do glupich rozmów. Wkoncu moderatorzy to zauważą, dadza ci bana, a ty zalozysz kolejne konto bo ci sie nudzi. Wez lepiej zone od tylca zmajstrój 4 raczki bedziecie miec kase od rządu tysiac za dwojke raz 18 i nie bedziesz mial czasu na pitolenie bzdur nic nie wnoszacych i nic nie dających nikomu.

Moderatorzy nie reagują, jeśli użytkownicy też nie zareagują to ktoś gotów pomyśleć, że to forum skupia i toleruje przygłupów, którzy nie nauczyli się nawet składnie formułować wypowiedzi, tak aby precyzyjnie przekazać swoją opinię.
ps.
Poza tym zlikwidowali czat, a dziś nudzi mi się w pracy :laughing:

Do kogo pijesz??

Prosiłem moderatorów już nie raz o zablokowanie tematów w których rozmowa przeszła na szlak wojenny!
Sam raportowałem kilka z nich.

Prowadząc dalszą konwersację jednak - nie potrafię zrozumieć nadmiaru czepliwości z Waszej strony!
Po przeanalizowaniu Waszych wpisów to coś mi się wydaje że bany i odpoczynki należą się właśnie Wam!
Dlaczego?
Kto pierwszy zaczął od obrażania?
Jaki dupuś?

Masz do mnie pretensje o to że masz już pełną pieluchę, uciska i źle Ci jest?
Że nie potrafisz się powstrzymać w tematach które jak sam twierdzisz - nie obchodzą Cię?

A ty dalej bredzisz godzinami…