Czy w komputerze potrzebna jest karta sieciowa?

Witam,za niedługo kupuje PC’ta,obecnie w domu mam 2 laptopy  no i router,wiec potrzebna mi jest karta sieciowa do pc’ta?jesli tak to podeslijcie jakas dobra z morele.net,router będzie stał nad komputerem na biurku.

Dlatego też proszę zapoznać się z tym tematem: Poradnik zakładania i edycji tematu

A następnie korzystając z przycisku Edytuj i opcji Użyj pełnego edytora , dokonać korekty tytułu, tak aby konkretnie mówił o problemie.

W przeciwnym razie temat trafi do Kosza.

Karta sieciowa jest w PC. Chyba, że myślisz o bezprzewodowej. Zmień tytuł wątku jak byłeś proszony bo nikt Ci nic nie poleci za to temat poleci do kosza.

1.Forum to takie sprytne cos jak ktos potrzebuje pomocy to są tutaj spece w różnych dziedzinach i oferuja swój cenny czas i wiedzę. Chcesz żeby Ci podać kawę na ławę a jak moderator grzecznie prosi o zmianę treści tematu to sie zmywasz.

1. Jaka ma być karta? Bezprzewodowa na USB ,bezprzewodowa na PCI a może zwykła sieciowa LAN ?

Praktycznie każda nowa płyta główna ma zintegrowaną kartę  sieciową. Skoro router będzie stał  przy komputerze to bez problemów podłączysz  go  za  pomocą kabla i nie musisz już niczego kupić (poza kablem  jak go nie  masz).

Np. taki:

http://www.morele.net/intellinet-network-solutions-patch-cord-rj45-kat-5e-utp-2-m-zielony-100-mied-318990-431867/

Już zmienione

Grałem w lola,więc nie czytałem odpowiedzi moderatora,dopiero teraz tutaj wszedłem zobaczyć

Takiej odpowiedzi mi było potrzeba,dzięki like i temat do zamknięcia