Witam,
Mam HTC desire A8181 z androidem 2.2.2 I moje pytanie brzmi czy warto go aktualizować oczywiście aktualizacjami nie oficjalnymi do nowszego androida. Czy nie będzie się zacinać? I czy da się potem przywrócić stary system?
Witam,
Mam HTC desire A8181 z androidem 2.2.2 I moje pytanie brzmi czy warto go aktualizować oczywiście aktualizacjami nie oficjalnymi do nowszego androida. Czy nie będzie się zacinać? I czy da się potem przywrócić stary system?
Lubisz eksperymentować? Po co robić upg a potem przywracać stary system. Zdecyduj się już teraz. Zanim coś popełnisz!
2.2.2 to już starocie, ale sprzęt do tego odpowiedni. Chcesz coś nowszego? 4.x? 5.x? Kup sobie coś lepszego. Sprzętu nie zmodyfikujesz, a robienie upg żeby było wolniej i gorzej? Sodo-maso.
To tak jak na starym PC zainstalował Win7, 8.1 lub 10. Sam system “wiosny nie wróży”. Przecież na tym nie da się potem ani pracować ani grać! Tylko można się pochwalić: Mi się udało zainstalować.
Radzę Ci nie pakować się w kłopoty
Moim zdaniem warto. Na HTC Desire A8181 możesz aktualnie wrzucić 4.4.2 KitKat lub nawet 4.4.4 przez CM 11, ja bym zaryzykował. Jak masz mieniać telefon (jak radzi DeePdIVEr) to najpierw zobacz co da się wycisnąć z tego HTC.