Po co polecasz takie dziwadła skoro jest oficjalny Media creation tool?
Wielkie dzięki za wszystkie rady User który nie ogarnia ile ma RAMu pisze teraz z pracy i nie pamięta ile ma bo… zawsze miał tyle że każdy system (czyli 95, 98, Millenium, XP, Vista, 7) od ponad 30 lat działał bezawaryjnie podczas kiedy inni płakali oczywiście to nie tylko albo nawet mniejsza niż większa zasługa ilości RAmu Nie chciałem teraz rozpisywać elaboratu nt specyfikacji, dolegliwości kompa która jest “dziwna” i na tyle niezrozumiała że po raz pierwszy muszę skorzystać z pomocy serwisu. Ale co tu ukrywać sporo już pozapominałem bo od dawna nie było potrzeby pomocy ani sobie ani innym A poza tym lubię tutaj czytać i pytać bo jest tutaj wielu fachowców i zawsze można liczyć na ciekawe podpowiedzi. Zwłaszcza że są to podpowiedzi adekwatne do obecnego stanu techniki a nie jak moja wiedza już zalatująca zapaszkiem muzeów
Tak więc resume brzmi: będzie Win10 tym bardziej że następne pokolenia w szkole używają komputerów z Win 10 i lepiej aby istniało jak największe podobieństwo kompa domowego do tamtych
gdzie tak tanio (…)
“Wszędzie”, wiadomo że jak bardziej uszkodzony to odzyskanie wchodzi w tysiące złotych np. gdzieś w Szczecinie to w cenniku internetowym mają dla trudnych przypadków 2000 - 5000 złotych (pewnie jak za bardzo zaawansowane uszkodzenie to może w porę się wycofają by nie dopsuć).
polecasz dziadostwo (…)
Najdziwniejszy jest ten trick by użyć wydania o 1-3 starsze jak mamy pod ręką tylko płyty DVD.
Nie gdzie a kiedy Dobre kilka lat temu, jak usłyszałem taka cenę, to sam siadłem i nauczyłem się
Windows ISO Downloader
Po co polecasz takie dziwadła jak jest Media creation tool
Media creation tool
KtórypobieraobrazyniemieszczącesięnaDVD…
To @Prosiczek musisz pokombinować z najbardziej pojemną lub nagrywarka Blue-ray i takie płyty.
Poza tym obraz z MCT jak nie pobierasz jako multipaka 32 i 64 bit to jest mniejszy od tego “MDSN”, bo z skompresowanego "install.wim
" lub w trakcie mocno kompresuje aplikacja do jakiś 3,25 GB zamiast 4.1 GB.