Ma bardzo duże możliwości, a system Symbian sprawia że ten telefon jest bardzo - bardzo funkcjinalny. Wbudowany aparat nawet niezły ale ja wolę cyfrówkę…
JA bym sobie wzioł tego fona!Spoko fotki! Ale nie wiem jak z baterią ale chyba nie zadługo! Fakt ma już 2 lata ale co tam! Ważne że będzie nowy i NOKIA!
Bo do oprócz mp3 to możne asobie zainstalowac office bodajże 1 mb z groszami. I jakieś programi do apartau i gry. Więc trochę miejsca jeszcze zostanie.
Jesli tak Ci zalezy na pamieci to polecam 3650,fakt,ze trzeba przyzwyczaic sie do nowego ukladu klawiatury,ale nawet jak ja sobie poradzilAM to nie powinno byc z tym problemu. Ogolnie jest o niebo lepsza od 7650.
Jesli jednak chcesz 7650 i sluchac mp3(ale chyba wiesz,ze to jest mozliwe tylko mono) to lepiej przekonwertowac na format ogg i wgrac taki program do telefonu,wtedy zajmuja mniej miejsca.Ale to i tak watpliwa przyjemnosc bo gora 3 mp3 wejda.
Prawie identyczne funkcje ma Siemens sx1, a nawet więcej ma mp3, rozszeżenie przez kartę mmc. Jeżeli nie chcesz tej nokii to polecam tego siemensa ja sam go będę nie długo kupował. Tylko ma jeden mankament pateria trzyma 3-4dni
Tak tylko różnica w cenie 2x. Więc raczej nie oprócz tego nie ma podstaw ( goły ) ani kalendarza ani nic. Nie ma również tego na czym mi najbardziej zależy Bluetootha.
no i oczywiscie ma Symbiana wiec mozesz sobie wgrac co tylko bedziesz chcial,a kalendarzy jest do wyboru i koloru-wystarczy je tylko wgrac(standardowy zreszta tez jest-nie wiem skad bierzesz info)
Sama wlasnie mam SX1 i jak dla mnie telefon jest rewelacyjny, wkladasz wieksza karte pamieci i mozesz sobie sluchac czego dusza zapragnie i to w stereo(sluchaweczki sa fabrycznie dolaczone).Nie wspomne juz o jego porecznosci i fajnym wygladzie(kwestia gustu coprawda),ale masz racje roznica cenowa miedzy SX1 a 7650 jest duza,ale roznice tez sa ogromne.
Szkoda,ze wybierasz lepszy wyglad kosztem parametrow tech.Choc moim zdaniem 3650 jest o wiele ladniejsza od 7650 i nie jest tak oblatana wsrod łysych panow
No nie wiem czy 3650 jest ładan. Mi sie strasznie takie kolorowe " latarki nie podobają " obecnie mam coś takiego i chcę zmienić na tel ładnie wyglądajacy.
jak można porównywać 7650 do sx1 sx1 moim skromnym zadniem to nie dość że nalepszy telefon siemensa t w tej kategori cenowej jest bardziej funkcjonalny od 6600