Wątpie by złożyć coś lepszego ponieważ ten komputer nowy na Allegro jest za 1100zł… i niestety taki mały mam fundusz a chce jakiegoś kompa bo teraz mam p III 700mhz 256 ramu i GeForca 2 64MB i ten komputer mnie wkurza juz calkowicie
troche mało kasy ale w tej cenie i tak nie opyla brać tego zestawu, to sklejka słabo sprzedających sie podzespołów z obudową i zasilaczem na czele, na płycie głownej i ramach kończąc…
daj jeszcze linka do tego zestawu,
P.S jak byś wyszarpał jeszcze 4 stówy to za 1,5k można naprawdę wypasior zestaw złożyć i myslę że warto dołożyć żeby Ci jeszcze kilka ładnych lat mógł posłużyć ten komp
Na razie będziesz używał zintegrowanej karty graficznej (i tak będzie wydajniejsza od Twojego GF 2 64MB), do czasu kiedy nazbierasz na nową kartą graficzną.
To tylko przykładowy zestaw. Wbrew pozorom wśród tych tańszych podzespołów, również można znaleźć ciekawe alternatywy.
Wszystkie podzespoły (oprócz zasilacza) znalezione na http://www.znak.pl. Oczywiście najlepiej będzie skorzystać z ceneo.pl lub skapiec.pl. Ja jednak nie znalazłem w sobie wystarczającej motywacji, żeby poszukać najniższych cen.
Dobra hmm chyba lepiej kupić coś lepszego a teraz dużo sklepów ma raty w Żagiel a właśnie będe wpłacał ostatnią rate za telefon w tym systemie więc mogę kompa wziąść
Więc moja prośba taka
Jaki Zestawik za 2 tysiaki ? z monitorem LCD ? monitor to teraz z 500zł więc tak kompa za 1500zl
Obsługuje DX 10 i pixel share 4.0, ale ta karta nie jest tego warta aby ją kupować niska wydajność i jeszcze się mocno grzeje przez te chłodzenie pasywne, jak chcesz jakiegoś GeForce to tylko Palit GeForce 8600GT Sonic+ do tego zasilacz Amacrox Warrior AX400-PNF/Modecom MC-350ATX lub Amacrox Warrior AX450-PNF/Modecom MC-400ATX aby starczyło na rozbudowę kompa w przyszłości.
Szkoda że taka droga no i chyba na mojej płycie się nie zmieści
Może lepiej poczekam na GeForce 9600GT mam nadzieje że taki wyjdzie i będzie normalnych wymiarów, na razie zbieram na Palita GeForce 8600GT Sonic+ a jak wyjdzie ten GF 9600GT to sprzedam i go kupie.
puki co mozna powiedzieć że nie jest świetnie ale na pewno bardzo dobrze! nowe cataliysty 7.10 dały im niezłego kopa i usprawniły wiele gier, w niektórych wydajność skoczyła nawet o 80%