Czy warto kupić na tego kompa tą grę?

Z góry uświadamiam że ten pc jest gotowcem,apu, 170 fps cs go średnie.70 FPS DOOM 2016 wysokie ,1366x768,słaby,kiepski,kupiony przez mame i ma brzydką obudowę z x-kom.
Chciałbym pograć sobie w rd2. Moje specyfikacja to 2200g,apu,2x8 3000mhz. Więc lipa ,lipa i lipa.Cs chodził mi lepiej na gtx 280 i q6600 :frowning: Ale co ja poradzę nic.Na filmach na yt komputer z taktowaniem 2400mhz,niskich ustawieniach średnia fps wynosi 34fps. Czy na niskich ustawieniach,vulkanie,1366x768 odopalił bym to w stałych 40 fpsach ?

Bez szans.
Masz gwarantowane dropy do 10 lub mniej, średnio pewnie z 35.
Potroluj trochę na forach/ w mediach społecznościowych na Dudę/Trzaskowskiegoi dla jakieś agencji i te dwie stówki na rx 560 zarobisz. Masz wymagane doświadczenie wystawimy Ci referencje!

A w 720p

kartę dostanę na święta :frowning:

No to popracuj żebyś dostał wcześniej.

Idź do rodziców i płacz im przez miesiąc, że “jakby kupili na początku ryzena 1200 i nawet używaną 1050 czy 560 to byś mógł pograć, a tak z kolegami się nie widzisz i nawet pograć z nimi w gry nie możesz”. Jeżeli nie zmiękną celuj w babcie, a jak babcie mają serce z kamienia, to pomoc społeczną poproś. Możesz też założyć konto na zrzutce. Powodzenia! :wink:

To jedyna z nowszych gier która mnie “podnieca” w call of duty warzone mam 40-60fps stałe ustawienia na low,1366x768,overwatch średnie 80 fps,150 fps wysokie lol,A w innych grach licznik fps jest zbędny.Tak ta gra jest warta wydawania na nią 300 i kupna karty za 500 która będzie się nudzić. Nawet najnowsza zelda na emulatorze 40 fps