Witam, pytanie jak w temacie… zestawili mi to w sklepie komputerowym, chcę na tym pograć…choć super zapaleńcem gier nie jestem to chciałbym żeby mi to trochę posłużyło i szło pograć w jakieś nowości. Dziękuje i pozdrawiam
Zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
dzięki za odpowiedź…a jeśli pominąć cenę, to pogram na zestawie który przedstawiłem na początku? czy może zwrócić sprzedawcy uwagę na jakiś komponent?, niestety jestem uzależniony od tego sprzedawcy:)
Dysk z wolnej serii Green (świetny na magazyn danych, nie za dobry do codziennego użytku), karta graficzna słabsza od HD6790 (ten Radeon to maksimum do tego procesora, więc by było fajnie całkiem), obudowa z lipnym zasilaczem jest. Co to znaczy, że jesteś uzależniony - przecież się chyba siłą nie przymusza, by tam kupić.
Myślę, że w tym momencie trzeba zdefiniować co do firmowy zasilacz - nie żadne Tracery, Modecomy, TakeMe i inne wyroby. Dla mnie z nowych zasilaczy absolutnym minimum jest Aerocool VP-450.
Podano propozycję zestawu za ok. 1500zł i nie wiem czego od nas oczekujesz - piszesz, że jesteś uzależniony od pewnego sprzedawcy (nadal nie wiem dlaczego), nie wiem - nie podajesz linku do sklepu, w którym musisz kupić - mamy strzelać, jakie tam mają ceny?
…dogadałem się wczoraj ze sprzedawcą(znajomy) odnośnie kupna tego zestawu, jutro mam podjechać w celu “dopięcia transakcji”, więc chciałem się jeszcze upewnić na forum co do tego zestawu. Wiem już ,że cena słaba, i karta, zasilacz, dysk do wymiany…i tyle mi wystarczy żeby podjąć temat ze sprzedawcą, pozdrawiam