Czy polecacie model drukarki Canon Pixma iP3600 link http://allegro.pl/canon-pixma-ip3600-5- … 26071.html z tymi tuszami itp ? Czy w ogóle opłaca się takie kartridże wieczne z napełnianiem używać do drukowania samego testu na A4 ? Dobrej jakości są takie tusze i drukowanie same w sobie? Co sądzicie na ten temat,może lepiej kupić drukarkę z normalnymi oryginalnymi kartridżami, jak tą z wiecznymi … #-o
Nie ma czegoś takiego,każda drukarka jest pomyślana aby działała 5 lat.
YouTube Spisek Żarówkowy historia zaplanowanej nieprzydatności po czasie,postarzanie towarów,aby działały przez krótki czas,takie ich projektowanie od podstaw,aby szybko się psuły
No tak .,Więc pochodzi ta drukarka do czasu aż ,nie padnie ta głowica cała… i co z tego że gwarancja jest na nią, jak na przykład się zepsuję trzeba ją z oryginalnymi kartridżami dostarczyć !
Oj … wolę zakupić Canon-a drukareczkę z oryginałami kartridżami
miałem drukarke IP1000 i drukowałem sporo,kupowałem zamienniki,pompowałem tusz do nich ale w końcu jakaś elektronika wyskoczyła że jakiś pampers do wymiany,to poszła na złom.Potem miałem brothera ale tam elektronika poszła i nie drukowało czarnego koloru.Teraz używam laserówki i zero problemów