tak jak w temacie czytałem o niej i zamierzam sobie ją kupic jednak przed zakupem chcialbym sie dowiedziec czy warto! może ktoś z was ma tą grę lub grał w nią! poradzcie opyla sie kupowac czy lepiej kupic jakąś inna ciekawą strzelanke! prosze o odpowiedź z góry thx
po 1) ile kosztuje?
po 2) Grałem u kumpla i powiem że nawet całkiem przyzwoity wojenny tps…
19.99 zł.
moim skromnym zdaniem temat jest głupi bo każdy inaczej odbiera grę, dla jednego kicior dla innego hicior. Jak będziesz słuchał innych to daleko nie zajdziesz. Ale mi sie gra podobała. Najlepiej jak chcesz podjąć decyzje to zastanów się czy lubisz dany gatunek, looknij na screeny i wymagania no i na cenę również. poczytaj opinie ZNANYCH portalów o grach bo tamci goście sie na tym znają. jak to wszystko zrobisz to pedejmij decyzje
jacobs92
Sądzisz że wszyscy użytkownicy forum nie znają się na grach?? Niektórzy pewnie mają więkrzy staż niż recenzenci z popularnych portali, czasopism…
No tu się z tobą nie zgodze, nie każdy lecz istnieją wybredni…Zwykle jak gra jest gniotem to wszyscy się z tym zgadzają.
Nigdy nikt Ci nie doradził kupna jakiejś gry, nigdy nikogo niesłuchałeś i “tak daleko” zaszłeś?
lol
Jak zamierza ją kupić to chyba zna cene nie?i gatunek,wymagania też…
Wydaje mi się że kamil1992 chciał po prostu poznać naszą opinie o grze.
Na szczęście to tylko twoje skromne zdanie (skromne!?)
Pozdro dla jacobs92
Przepraszan za mały OT , i jacobs92 , niezrozum mnie źle, Nie chce byś myślał że na ciebie specjalnie najeżdżał.
A do tematu, za taką cene to polecam kupić 8)
ja tam nigdy nikogo nie słuchałem, no może oprócz inastynktu i zawsze kupowałem dobrą giere.
tego nie powiedziałem
no widać mamy inne zdanie na ten temat. Np. mój kumpel mówił że COD 1 to lipa i zrzyna z MOHAA a mi sie podobało.