Czy wy też nie możecie wejść na tę stronę?

Kiedyś znalazłem taką oto stronę z darmowymi filmami https://cda-hd.cc/star/sophia-feliciano/ ale teraz nie mogę na nią wejść bo pojawia się ta chmura doklvare czy jak to się nazywa i zamiast dać komunikat że powodzenie i czekam na odpowiedź strony cdahdcc.cc bo tak zazwyczaj jest i piszę to mnie znowu przenosi na tego koldvrace i piszę że weryfikacja trwa zbyt długo czyli o co chodzi? Niby strona działa to klware gdyby był problem ze stroną to by wyświetliło błąd 403 już na poziomie na stronie tej chmury więc nie wiem tym bardziej o co chodzi

Niby działa (tylko pierwsza zakładka „voe.sx”, druga ma błąd osadzenia, bo zasób nie jest usunięty na dobre z „listeamed.net” (widać nie może być sam iframe lub nie dopisali nowego TLD do zaufanych)), jak przyjdzie skarbówka to na ciebie przekieruje wezwanie do zapłaty.

I raczej warto wrócić na jakiś kurs angielskiego, jak nie umiesz przepisać Cloudflare (:us:: /klałdfler/, :uk:: /klałdfla/).

A jaka przeglądarka, bo na FF+uBO, działa zawsze wyśmienicie (oprócz gdy przeciążenie).

Największy problem z Cloudflare to mają telewizory i ich przeglądarki.
O ile Samsungi sobie radzą tak LG ma problemy i zapętla.