Tak zbieram na PS5 bo 4 Gry już czekają na uruchomienie
Prowadzicie wymianę zdań tylko czy autora interesuje zdanie na poważnie?
PS: Napisz w jakie gry grasz.
KU*** pytam odnośnie tematu, a nie urządzam czat. Skoro tak, to potraktuję Cię ogólnikowo:
- podbij RAM do 16GB,
- zmień kartę graficzną na RX 5700,
- następny krok to zmiana podstawy na Intel 10 generacji lub na Ryzen 4 generacji.
ZMIANA PROCESORA NIC NIE DA, TEN WYSTARCZA DO WSZYSTKICH GIER FHD NA ULTRA.
panicagaming Nie Mogę pobić Ramu bo chłodzenie maskuje 2 wejścia na dodatkowe Kości Ram
I w czym to przeszkadza? Kupujesz 2x8GB i te sprzedajesz.
Na Allegro Używana Gtx 1070 8GB Jest za 940 zł była też chyba taka z 11 GB W tej samej cenie
Gtx 1080 Używka za Tysiąc Dwa tysiące i Więcej
Czy TY naprawdę jesteś taki nierozgarnięty, czy tylko jesteś trollem i trzeba Ciebie omijać?
Rozumiem wiele, ale najpierw Pancia pisze o rozbudowie Ram, twierdzisz, że masz zajęte sloty, a teraz chcesz kartę kupic z większym VRAMem…. O takim drobiazgu jak uwagi ludzi, że ten procek mocniejszej karty nie uciągnie… “niech spier…”…
Przyjmij do wiadomości: Podstawka martwa, nie rozbudowywać. Najlepiej Ryzen. lub Intel 10 generacji.
Stawiam na wiek gimnazjalny.
mam zrobić zdjęcie Wewnątrz komputera obudowy żeby było widać że Radiator zajmuje dodatkowe Sloty może wtedy uwierzycie bardzo chętnie wstawię zdjęcie zdejmuję obudowę i sobie zobaczycie Chłodzenie Ile zajęło chłodzenie zobaczymy kto wtedy będzie Trollem
Wiek Gimnazjalny Mam 25 Lat
Chyba wy jesteście Trollami jak nie widzicie że gadałem Prawdę
Tam gdzie wiatrak są dodatkowe 2 sloty Niedostępne !!!
Bo on sam mi mówił żeby Kartę Wymienić Boże…
… a nie podał Ci jakiej i kiedy? Czy nie umiesz odczytać ze zrozumieniem 7 znaków tworzących nazwę “RX 5700”?
WeŹ Ty cZłOwIeKu daj już spokój, już samo takie nadużywanie wielkich liter wygląda jak “pokemoniaste pismo gimnazjalistów” sprzed 15 lat… Bez uraz ale idę w kime i rób co chcesz, nie moja kasa i nie mój PC.
No jasne bo ty masz PC za 9 tysięcy który wszystkie najlepsze podzespoły ma Proste
xd
Jak mam być tak atakowany to mam wyrąbane w to…
To miej, bo nie umiesz czytać.
Umiem czytać i to bardzo dobrze
… gdybyś czytał ze zrozumieniem byś wiedział, że zawsze cos sugerując podchodzę od strony ekonomicznej. W chwili zakupu mój komputer był wart tyle co 1660TI czy rx5700, czyli jakieś 1300 zł.
Nie doszukuj się więc jakichś podtekstów, że ktoś szuka powodów by Ciebie atakować. Najczęściej to człowiek prowokuje, bez znaczenia, czy wypadek drogowy, psa, czy innego człowieka. Zadajesz pytania i nie czytasz odpowiedzi, strzelasz fochy i graficznie/stylistycznie pokazujesz, że masz wyjeb…ne na osoby czytające (słownictwo i błędy).
porównaj sobie wyniki w testach dla przyblizonej konfiguracji sprzetowej. porównaj różnice w cenie. i sobie odpowiedz na pytanie czy warto doplacac. nikt za Ciebie tego nie wie
Ok Rozumiem
grajden ale skoro są tu osoby które się znają na Osiągach wydajności to powinni najlepiej wiedzieć co się opłaca powinni mieć Obcykaną wiedzę o Sprzęcie w jednym palcu i wiedzieć wszystko Więc pytam i się dowiaduję analizuję i uczę