Sorry ale ja się w tym wszystkim pogubiłam. Mam włączoną próbną subskrypcję Youtube Music ważną jeszcze do 15 sierpnia którą anulowałam już wcześniej( subskrypcję włączyłam przez itunes bo miałam wtedy iphona). Wiem, że youtube music jest jakoś powiązane z google play music. Jak teraz mi minie ta ważność okresu próbnego to google play nadal zostanie jako google play czy już wszystko teraz się będzie odbywało przez youtube music ?
Google Play Music aplikacja? Youtube Premium nie ma nic wspólnego z Google Play Music. Jeśli chcesz muzykę z konta Premium, to w tym celu popierasz aplikacje Youtube Music.
Mam jakoś dziwnie powiązane oba te programy. Chodzi mi o program na PC nie na telefon.
W sensie, że jak powiązane obie aplikacje?
Już wiem o co chodzi w momencie włączenia okresu próbnego Google Play Music włączana jest również usługa Yuotube Music dlatego te same daty mam uruchomienia. Jednak pozostaje jeszcze jeden problem nie mam opcji w smartfonie w Google Music funkcji wyboru subskrypcji chyba, że będzie widoczna dopiero jak się skończy próbny okres ?
Niby są ale “playlisty” nie są “kompatybilne”.
Temat do zamknięcia