Czy zasilacz da radę z GeForce 9400 gt

Witam!Dzisiaj postanowiłem ulepszyć swoją maszynę(jakby mojego PC porównać do motoru,to pewnie jakiś Simson by był :lol: )i zamówiłem na Allegro kartę GeForce 9400 GT 1GB.Teraz mam takie pytanko:czy zasilacz POWERFOX 350W ją pociągnie(model:PF-350PPC).Mój komp to:

AMD Athlon X2 5200+ 64 bit(2x5,4 GHz)

1x2GB RAM DDR2

1xDVD+/-RW Super WriteMaster

1xHDD SATA(160GB)

1xHDD ATA(80GB)

Zasilacz: POWERFOX 350W(model:PF-350PPC)

+ Czytnik kart pamięci i zajęte na stałe 1xUSB(potrzebne do internetu-piszę,bo wiem,że to też zżera prąd :razz: )

++ Jeden wentylator na obudowie(80mm)

Na dzień dzisiejszy jeszcze ATI Radeon HD2400 Pro 256MB

Dodam,że karta ma aktywne chłodzenie.

Proszę o odp. i ew. podrzucenie linków z Allegro z innymi, tanimi zasilaczami jak np. ten:http://allegro.pl/item1179916235_nowiutki_zasilacz_atx_400w_box_2_lata_gwar.html(chodzi o ułożenie z tyłu[wentylator,wejścia zasilania itp])

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam

EDIT: Płyta główna:Gigabyte GA-M61SME-S2 v2)

Gorszej karty nie mogłeś kupić??? Haha ten GF 9400 GT to żal.pl minimalnie lepszy od Twojej obecnej karty :x No to, żeś ulepszył kompa :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: wtopa kasy…tak to jest jak się nie spyta na forum kogoś ogarniętego co kupić…A zasilacz to najtaniej: http://allegro.pl/item1182503496_zasila … oclaw.html

Ten zasilacz raczej nie jest najwyższych lotów, ale z gf9400 powinien sobie poradzić.

Jak chcesz wymienić zasilacz na jakiś 400W to przygotuj się na wydatek ponad 100zł za nowy, te tańsze są zwykle kiepskiej jakości

na allegro do 120 zł są zasilacze delta 400W, do 150 fortron, i chieftec (seria gps)

Czyli zasilacz powinien ją uciągnąć…I nie spali się w 2 dni?A kartę kupiłem,bo chcę pograć w innej rozdzielczości niż 800x600,bo ten radek to tylko do filmów w HD się nadaje.

EDIT: Sprawdziłem na konfiguratorze na stronie Komputronik.pl i było napisane:“Sugerowany zasilacz o mocy co najmniej: 245 W”.Czy to możliwe?(zestaw składany na stronie z kartą 9500 GT,bo 9400 nie ma na liście)