Hej,mam mieć tableta Modecom 1002 lub Modecom 1701.
Chciałabym dowiedzieć się o jakości tych tabletów. Chciałabym mieć bardzo dobry tablet, żeby nie żałować kupna. Zależy mi na tym by był bardzo dobry(żeby się nie zawieszał,aby miał wyrazisty obraz i dźwięk,wygodny w użyciu, miał wiele funkcji,bez usterek i niedbałości) tani i miał wiele ciekawych funkcji.
Zastanawiam się nad tymi modelami, ale również nie chcę ograniczać się do tych dwóch. Jakie znacie bardzo dobre tablety? Możecie mi polecić? Nie chcę żałować decyzji.
Ja powiem tak: modecom to kupa jeśli chodzi o wszystko, jeśli miałbym kupować tablet to zastanawiałbym się nad iPadem lub Samsungiem Galaxy Tab, ogólnie to trzeba zwracać uwagę na ilość pamięci RAM, ponieważ gdy mamy jej mało to urządzenie może wolno pracować oraz przycinać, a odnośnie wykonania to dobrze jest gdy tablet ma na froncie szkło hartowane Gorilla Glass, które chroni przed zarysowaniami, zwróć też uwagę na system, który znajduje się w urządzenie, warto iść do jakiegoś sklepu dla idiotów i pobawić się chwilę i sprawdzić czy dany system nam pasuje, mnie na przykład gorzej korzystało by się z iPada ponieważ nie posiada menu tylko wszystko mamy na głównych ekranach. Musisz jeszcze wiedzieć ile pamięci potrzebujesz, 8 a może 16gb, bo nie wszystkie tablety mają czytnik kart pamięci dzięki któremu można rozszerzyć pamięć naszego urządzenia. Jak sobie coś przypomnę to o tym napiszę
Dziękuję bardzo. Czytałam tutaj( http://cokupic.pl/wyniki_wyszukiwania/p … malejaco/1) że tablety z modecom są dobre. Jestem zdezorientowana, bo nie chcę żałować decyzji. Dodam,że mój tato bierze tablet za 2 miesiące lub 4 miesiące z sieci plus (albo mix plus) i ma być za 1zł (chyba tyle, ale trochę dziwna cena i dlatego obawiam się niezadowolenia)
Chciałabym mieć tablet, bo przydałby mi się w internacie lub na stancji, żeby już tak nie łazić do kafejki internetowej. Żeby mi służył do rozrywki i do nauki i tworzenia prezentacji. Och, spotkałam się z wieloma opiniami i nie wiem co mam wybrać. Boję się, że się zawiodę.