Czyszczenie systemu/Instalacja

Witam ,

Od razu przejdę do rzeczy. Posiadam Laptopa od początku grudnia i mam już syf na Lapku i dużo wurusów które są odczuwalne podczas pracy na kompie. Przeczytałem kartę gwarancyjną i nie moge zainstalować innego systemu … Znacie może jakieś programy do czyszczenia kompa albo jak przeinstalować system ten sam na tym samym kodzie … ? windows 8

Witaj

jeśli masz win 8 , to masz tez opcję odświeżania systemu w zakładce zmień ustawienia komputera-odzyskiwanie i wybierasz opcję która Ci odpowiada /pewnie 2 usuń wszystkie dane i zainstaluj system na nowo

ps

mozę być potrzebna płytka z systemem

druga opcja to recovery

a wiec tak nie ogarniam win 8 albo jestem mało inteligętny gdzie się znajduje “w zakładce zmień ustawienia komputera-odzyskiwanie i wybierasz opcję która Ci odpowiada /pewnie 2 usuń wszystkie dane i zainstaluj system na nowo”

I jak bys mógł powiedzieć coś wiecej na temat recoverey co to jest i jakis poradnik moze ?

e tam zaraz mało inteligentny, poznajesz system i już

gdzie to znajdziesz

przesuń mysz na prawo ,tak jakbyś miał wyłączać i na dloe jest zmień ustawienia komputera itd

poradzisz sobie 

jaki lapek ??

chodzi ci o personalizacja użytkownicy powiadomienia wyszukiwanie itd. ale gdzie to dokładnie jest

a lapek to Packard bell a jaki dokładnie to sam nie wiem :smiley:

Packarda nie znam

nie personalizacja, pisałem ,jak wyłączasz lapka ?? na dole masz zmień ustawienia komputera , pod opcja zasilanie

W drugim Twoim wątku napisałem Ci gdzie masz szukać odpowiedzi. Zastanow się też jakiej marki to jest laptop - w jednym temacie Asus a tu piszesz o innym

posiadam 2 laptopy :* okej już wszystko jest git dzięki za pomoc już nie zawracam wam gitary

Teamt do zamknięcia :smiley: