D-link Dir 300, logowanie do panelu administracyjnego

Witam posiadam oto ten router od jakiegoś czasu, narazie mam same ethernety. Ale gdy chce się zalogować do panelu admina wpisuje w ie6 adres ip routera,Wszystko jest ok tylko jaki login i haslo mam podać ? W instrukcji na płycie było że wystarczy tylko wpsiać admin ale to nie działa :frowning: dodam że oprogramowania załączonego na płycie nie udalo mi się do konca zainstalować, staneło na sprawdzaniu "Sprawdz czy występują konflikty z routerem. :-o Ale router działa rozdziela sieć na 2 stanowiska ale gdy go wyłączę musze od nowa instalować do połowy oprogramowanie tam gdzie stanie i sieć działa ale nie mam możliwości konfiguracji :frowning: Potem pyta się czy musze podawać info do sieci z haslem i loginem zaznaczam nie. I następnie pyta czy mam stale ip, mam internet w lanie prywatne ip, i jak zanacze ze nie mam stalego wyskakuje błąd 111 a jak że mam każe mi podać maske, brame ip itp. podaje i nie działa pisze że zle podane :-x

Proszę o pomoc i pozdrawiam :slight_smile:

Sir Dawids ,

Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu. Niestety, w tym momencie łamiesz go nie tytułując poprawnie tematu oraz nie używając polskich znaczków (ę, ą, ś, ż, ź, ć, ń, ł, ó). Proszę więc zapoznać się w pierwszej kolejności z całym regulaminem forum, a następnie używając przycisku zmien.gif

W przypadku zignorowania prośby temat poleci do śmietnika oraz mogą zostać wyciągnięte konsekwencje w postaci ostrzeżenia.

poprawiłem :slight_smile: