Poszukuje nawigacji w której mógłbym wpisać numer domu a nie tylko nazwę miejscowości. W auto mapie mogę w mieście numer domu wpisać a na wsi tylko nazwę, a sama nazwa w terenie w którym jeżdżę mało daje bo wioski są bardzo rozbudowane i nie posiadają jednej ulicy tylko zazwyczaj są dość rozbudowane.
spróbuj Navigo - na nadroida masz za 25zł roczną za 50zł DOŻYWTONIĄ
używałem AutoMapy na WinCE i zawiodłem się…zresztą wygasła subskrybcja zamiast piracić albo wydawać 167zł za 6zł(CD na allegro.pl)+11zł aktualizacja zainstalowałem Navigo2, nadal jest dostępne na wince/mobile pod nazwą turystyka - 40zł a urządzeń na wince jest od ciorta, bez aktualizacji z 2009r ten program to była kupa więc miło mnie zaskoczyło - mało tego oddawali S8(luty) i ono miało najnowsze dane pierwsze(kwiecień) póxniej automapa(czerwiec) a google maps wciąż nieaktualne.
na mojej wsi pokazywało numery na wsi dziewczyny również(AutoMapa faktycznie pokazywała wyłącznie miejscowość natomiast może to być kwestia aktualizacji map)
pierwszy program któremu można było zaufać wręcz ręke sobie dać uciąć że będe na czas w najgorszej dziurze - wielokrotnie się o tym przekonałem, występuje również pod nazwą LarkMap - więc na urządzeniach Lark(aktualizacja za 25zl)
nie mam androida więc nie wiem jak to wygląda na androidzie
podobno dobry też jest NaviExpert - podejrzewam że oldscoolowe navigo sporo odstaje brakiem budynków 3d (być może) natomiast - działa i to w nim lubiłem…(przynajmniej w wersji na windows mobile)
AutoMapa ma najbardziej rozbudowaną bazę adresową w Polsce, jeżeli w danej miejscowości nie ma numerów budynków to na 99% nie znajdziesz tego w innym programie do nawigacji. Mowa tu oczywiście o pokryciu dla Polski.
…
Zawsze możesz tuaj sprawdzić, czy są nazwy i interesujących CIe ulic, ale cudów się nie spodziewałbym, a numeracji budynków to już w ogóle… wszystko zależy jak aktywni są tworzący ten projekt w Twojej okolicy.
Cieżko będzie na wiosce aby były numery na mapie. Jeśli mała ta wieś bez ulic, to już w ogóle