Mam problem. Gdy próbuję uruchomić ten programik wyskakuje mi napis: “No language support Detected”. Co robić?? Wirtualny napęd widze, ale daemona uruchomić nie mogę
Na początek przeinstaluj program.
Jak nie pomoże odinstaluj go, przeczyść rejestr i dopiero wtedy ponownie zainstaluj.
nie wykryto wsparcia językowego :-s
A czy przypadkiem nie zmieniłeś języka na taki który nie jest dostępny.
a usuwałeś coś z folderu programu ?
Nie mogę przeinstalować ani usunąć A co do rejestrów to w którym katalogu to jest i co usunąć??
dlaczego :?:
spróbuj w trybie awaryjym :idea:
a czy zgodziłeś się po zainstalowaniu Daemona na restart kompa ?
być może to jest przyczyna :!:
Nie wiem dlaczego. A jak się usuwa w trybie awaryjnym :oops: ??
P.S.
Jak próbuje jeszcze raz zainstalować wyskakuje mi takie coś podczas instalacji: Some driver has invalid name or conflicts witch other file or service in system. Please choose other driver names or make sure you have rebooted after removal of sofware using same names.
wciśnij jednocześnie ctrl + alt + del --> zakładka procesy i zamknij jak są jakieś procesy daemona
teraz spróbuj reinstall/uninstall
pobierz to
http://rapidshare.de/files/6777888/D…e_dll.zip.html -
zjeżdżasz na dół strony
klikasz FREE
czekasz 20 sek. i pojawi się napis : "Download: DT_English_Language_dll.zip"
gdy pobierzesz to rozpakuj archiwum i wsadż plik 1033.dll do folderu Lang w folderze programu
potem restart Daemona i gotowe
cytat z supportu programu
Ehhhhh… W “procesach” nic nie ma o Daemonie… W pliku który zainstalowałem nie ma uninstall…l W dodaj/usuń programy też nie ma… Pozostaje mi tylko nagrywać płyty na CeDeki za pomocą Nero:( No coż, może jeszcze jakoś mi pomożecie…
Apollyon zrobiłeś to co wyżej napisał Bunio :?: :!:
Usuń z Program Files katalog DeamonTools, i przeczyśc rejestr tym programemi zainstaluj ponownie 8)
A co z wirtualnym napędem, przed tym spróbuj go usunąc w programie
Zrobiłem co mówicie i… NIC. A co do porady Zenka, to nigdzie poza folderem w którym jest zainstalowany Daemon nie ma nigdzie wzmianki o Daemonie.
No chodzi mi o folder, którym masz zainstalowany
Usun go.
Ale wczesniej co z wirtualnym napędem 8)
Nic nowego, jak próbuje włączyć Daemona to nadal wyskakuje mi że nie ma pliku językowego czy czegoś tam.
zapytam po raz kolejny zrobiłeś to co podał Bunio :twisted:
Tak
no więc uruchom ponownie system, tylko zanim pojawi się okienko ładowania XP wciśnij F8 i wybierz tryb awaryjny :!:
jak tryb się uruchomi to skasuj to badziewie z dysku lub najlepiej spróbuj install/uninstall…