Darmowa apka usprawniająca pisanie

Polecacie jakieś aplikacje na androida, które usprawnią pisanie z telefonu? Pomimo małych dłoni i drobnych palców bardzo niewygodnie mi się pisze i naprawdę nienawidzę pisać na smartfonie. Nie wiem, czy to dlatego, że rzadko z niego piszę, ale podpowiedzi słownikowe słabo mi działają (albo podpowiada coś od czapy, albo wcale, albo słowo jest w osobie męskiej zamiast żeńskiej). Może jest jakaś apka, która usprawni słownik albo jakaś wygodniejsza klawiatura ekranowa?

Próbowałaś Swiftkey?

2 polubienia

@gvrxw Nie próbowałam niczego, bo zupełnie się w tym nie orientuję. Zaraz sprawdzę, co to takiego

A o którą dokładnie chodzi, bo sklep pokazuje mi kilka takich aplikacji?

2 polubienia

No swoftkey jest spoko. Mam syary, bo syary, ale mam film na kanale na yen temat

Moze jeszcze do tego Typing Hero?

Tez stare, ale moze pomocne

Interfejs mogl ulec zmianom w razie klopotow, to sie odezwij.

2 polubienia

Może dyktowanie jak nie masz wady wymowy lub nie jesteś na dworze/komunikacji miejskiej/pracy z kilkoma osobami na sali.

1 polubienie

A po co piszesz ,skoro możesz mówić a on sam to napisze za Ciebie

1 polubienie

Nie podejrzewałam, że to dyktowanie tak sprawnie działa. Wcześniej nawet nie pomyślałam, żeby spróbować, bo sądziłam, że będzie mnóstwo błędów, a tymczasem jest to naprawdę wygodne :slight_smile:

Ten temat został automatycznie zamknięty 30 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.