włąsnie koles mówił ze to nie ta stronka i ze to inaczej wyglada ale gdzie takim wiezyc za 1zł czy 2zł i 50zł mi dołądują he ale zobacze
Strona to zapewne http://www.idea.pl Tam wlasnie za zalozenie konta dostaje sie 10 lub 5 zl A ten program to z pewnoscia Profit. Jezeli chodzi o dzwonienie za darmo z komputera na stacjonarne to temat byl juz poruszany na forum. Obecnie nie ma takiego programu ktory bez ograniczen umozliwialby taka czynnosc.
wiec jak zaloguje sie na tej stronced wypełnie formularz i wogule doładują mi konto tak, zaraz po rejestracji.
Mobile club jest to wielkie oszukaństwo
Jezeli Twoje pytanie mateo515 bylo do mojego posta to odpowiedz brzmi tak. Przynajmniej ja uzyskalem takie doladowanie, moja dziewczyna rowniez. Pozdrawiam!
wielki pic na wode
Jeśli mowa o http://www.idea.pl to może nie od razu ale po krótkim czasie dostaniesz doładowanie w wysokości 10zetka, lecz jest jeden warunek: musisz zaznaczyć przy rejestracji że mogą być przetwarzane Twoje dane!! :lol: No ale to już chyba nie problem! A Program Profit to bardzo fajny program. Dzięki niemu przez dłuższy okres czasu nazbierałme pare kart o nominale 50zl :lol:
dokładnie, ja jak płae rachunki, to potem za punktu sobie minuty kupuje
A ostatnich 4 miechach już zarobiłem na 1000 minut
na czym on polega??? i czy jest on prowadzony przez idee?
naprawdę wszystkim polecam kożystanie z idea, i zarejestrowania się do programu profit, za to że masz komórke jak najdłużej dostajesz punkty za które kupujesz sobie np. darmowe minuty tak jak w moim przypadku,
Swojego czasu w necie widziałem taki program jak generatorek, niby miał generować kody do doładowan, ale to lipa , tak samo jak na aukcji allegro widziałem komórkowy odstraszacz komarów, totalna lipa
ja mniałem tylko jedno doładowanie z internetu z idei profit
Tak ale doładują po jakimś czasie dopiero (pewnie do 7dni)
Też mam powody do takiego myślenia. Dwa dni temu założyłem sobie tam konto. Wypełniłem formularz, zaznaczyłem jakie SMSy o jakiej treści bedą przychodzić. Niestety do tej pory nie otrzymałem żadnego SMSa. Dzisiaj wchodząc na tą stronę chcąc sie zalogować, pisze coś takiego: “Podałes nie prawidłowe informacje w czasie rejestracji. Twoje konto zostało usunięte”.
Niewiem o co im chodzi.
Chyba im nie podałeś prawdziwych danych… niewiadomo do czego oni te dane wykorzystują…
OTy z topica kasacja.
Dla tych co się jeszcze nie zorientowali topic znajduje się w dziale telefonia komórkowa i dotyczy darmowych doładowań a nie nieuczciwej raklamy.
No tam wszytsko się liczy liczba mieszkanców i takie tam zarobki, oszustwo nie to nie oszustwo ja dostaje smsy jak dołąduje konto jakoś pokaze ze mozna i wogule musisz skonfigurować fona poprawnie np: masz Ere wchodzisz na strone ich i dajesz konfiguracja i trzeba skonfigurować MMSy mi dochodza te smski, to dziła.