Darmowy chat na własne forum

Witam. Mam wielką prośbę: Czy mógłby mi ktoś podać linka do darmowego chatu na własne forum ( i od razu wytłumaczyc trochę, jak on działa, itd. ) ? Ma on działać na tym forum: http://graapphic.phorum.pl Ten obecny chat na forum mnie dobija ( jest on z freeshoutbox.net ) same reklamy, czasami się zawiesza i jest możliwość podszywania się osoby pod inną. Najlepiej, gdyby chat był coś w tym stylu, jak ten na tym forum ( nie z phpbb.pl bo on nie działa na moim forum ).

Wymagania shoutboxa/chatu:

• możliwość usuwania postów oraz banowania i odbanowywania osób

• możliwość nadawania rangi moderatora chatu

• najlepiej polska wersja językowa

Skoro masz forum na phpbb3 to czat pod skrypt pod phpbb3 działa na 100% :slight_smile:

To tylko i wyłącznie takie czaty mogę ci polecić (czy to z polskiej strony, czy to z anglojęzycznej)

johngrapphic ,

Dostosuj podpis do zasad obowiązujących na forum - odbierz PW.

Moim zdaniem najlepiej postawić forum samemu - takie gotowce jak pforum nie są najlepsze, mają wiele ograniczeń i może być nie mały problem, gdyby forum się rozrosło (czy to się stanie? zależy od ciebie).

Agaton - podpis usunięty

drobok - na phorum ten chat nie działa :frowning:

sla - nad tym będę się zastanawiał z współ-administratorem forum

To wyklucza instalację jakichkolwiek dodatków. Pewnie nie masz dostępu do ftp, więc co najwyżej możesz dać link do jakiejś strony z czatem :slight_smile:

Ja u siebie na forum umieściłem link do swojego profilu na czasie ***********

I kazałem ludziom pisać kiedy chcą czegoś się dowiedzieć. Nie będzie mnie to odpiszę później, bo info pozostaje zapisane, nawet wysłane od anonima.

Kiedy zainstalowałem normalny czat na forum, to serwis się strasznie ślimaczył - żadna przyjemność z takiego korzystania.