Darmowy hosting FOLDERÓW

Witam,

Potrzebuje szybo mieć namiar na jakiś darmowy hosting folderów. Żebym mógł wrzucić folder z plikami a nie pojedynczo.

Dzięki

Zainwestuj jakieś 20 zł na serwer na allegro i będziesz mógł robić cuda wianki - łącznie ze wsadowym wrzucaniem plików na serwer. 20 zł to nie majątek, a biorąc pod uwagę wygodę użytkowania wręcz śmieszne pieniądze.

Może i hosting z aukcji to nie jest coś wyjątkowego z extra gwarancją, ale działa, jest tani i wygodny w użyciu.

np. :

ugu.pl

yoyo.pl

@devil33

Zauważ, że takie serwisy zastrzegają sobie w eregulaminie, że jezeli na serwerze nie będzie strony www i hosting będzie służył tylko jako hosting plików, to konto zostanie usunięte, a dane na nim usunięte.

Poza tym dostajesz tylko 150MB i limit wielkości pliku = 10MB.

Ja za 19,90zł kupiłem na allegro hosting na rok o pojemności 8GB i limitem transferu 100GB/mies. Korzystam z niego od października. Oprócz jednej wpadki, gdy serwer niedziałał przez 5 dni cały czas działa. (duży minus, ale czego się spodziewać za 20 zł)

Poza tym nie mam jakiegoś limitu na wielkość pliku, bardzo rozbudowany panel admina, 4 domeny, nieskończenie wiele subdomen, możliwość utowrzenia własnej poczty…